Colin Gray se confruntă cu patru acuzații de omor din culpă și două acuzații de crimă de gradul doi, după ce i-ar fi făcut cadou fiului său, de Crăciun, pușca AR-15 folosită în masacrul de la Liceul Apalachee.

Printre victimele lui Colt Gray, doi dascăli și doi elevi, s-a numărat și Cristina Irimie, o profesoară din România, care preda matematica la liceul din statul american Georgia.

Charles Polhamus, fostul socru al lui Colin Gray, a spus că tânărul de 14 ani a fost „împins de tatăl său să facă ceea ce a făcut”.

Bunica lui Colt a fost la școală cu doar câteva ore înainte de împușcătură pentru a discuta despre comportamentul elevului, iar mama lui a sunat în ziua atacului armat, temându-se de un „dezastru iminent”.

„E nevoie de pedeapsa cu moartea”, a spus Polhamus. Părinții copilului, Colin și Marcee, s-au despărțit în 2022, după un mariaj de 11 ani. Au fost evacuați din casa lor, iar Colt locuia cu tatăl lui.

Colt trebuie să plătească pentru ceea ce a făcut, dar vă spun că el a fost transformat într-un ucigaș de tatăl lui.

„A trăit cu un tată disfuncțional. Înainte, Colt era un copil bun. Voi susține asta pentru totdeauna”, a adăugat bunicul.

Polhamus a spus că soția sa, Deborah, a mers la școală cu o zi înainte de împușcătură, pe măsură ce preocuparea familiei cu privire la Colt creștea.

Un tribunal decisese ca Marcee, mama lui Colt, să aibă un contact limitat cu familia, după ce a pledat vinovată, în decembrie, pentru o acuzație de violență în familie.

Polhamus a mai spus că fostul său ginere a văduvit familia de „ferma de jumătate de milion de dolari” după ce a devenit dependent de droguri în urma unui accident. Și a afirmat că fiica lui „a fost târâtă în dependența soțului ei, dar a rămas mereu dedicată celor trei copii ai lor”.

Urmărește-ne pe Google News