Scandal urias in Statele Unite, dupa aparitia unei carti scrise de fostul secretar de presa al Casei Albe, Scott McClellan, care contine, se pare, marturii devastatoare pentru actualul presedinte George W. Bush. Conform lui McClellan, liderul american face abuz de cocaina, drogandu-se uneori chiar in Biroul Oval de la Casa Alba.

Nici nu s-a terminat bine cu seria dezvaluirilor despre presupusa dependenta de alcool a lui George W. Bush, ca presa americana a mai aruncat o bomba, citandu-l pe fostul purtator de cuvant al casei Albe, Scott McClellan.

Agentii federali l-au vazut prizand

Acesta sustine ca, de multi ani, Bush este dependent de droguri de mare risc, folosind cocaina chiar si in timpul serviciului, in celebrul Birou Oval. ‘Agentii federali au asistat in nenumarate randuri la sedintele de prizat cocaina ale lui Bush, a explicat McClellan in cartea sa, ‘What Happened, men-tionand, de asemenea: ‘Erau momente cand Bush era in lumea lui si isi imagina o situatie care ii convenea lui, atunci cand trecea prin momente grele.

In plus, McClellan sustine in cartea sa ca Bush nu a negat niciodata ca a prizat diverse droguri in tinerete si nici ca ar fi dependent de alcool.

 

Urmărește-ne pe Google News