Poliția a deschis un dosar penal după ce, într-un apartament din Tolyatti, au fost găsite trupurile neînsuflețite a două fetițe, de 2 și 5 ani.

„Astăzi, într-unul dintre apartamentele unui bloc situat în districtul Komsomolsky al orașului Tolyatti au fost descoperite cadavrele a două fete tinere cu semne de moarte violentă – multiple răni înjunghiate la gât și la trunchi”, se arată în raport. Pedeapsa maximă, conform codului penal din Rusia, este închisoarea pe viață.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Din primele informații obținute de anchetatori, fetițele au fost ucise de sora lor mai mare, în vârstă de 13 ani.

După macabrele evenimente desfășurate în apartament, fata a ieșit să se plimbe. Aceasta i-a mărturisit mamei sale ce a făcut, iar acum se află în custodia poliției. Cadavrele au fost găsite de o altă soră a fetițelor.

Este al doilea caz tulburător care se petrece în Rusia în doar câteva luni. La mijlocul lunii iulie, o femeie din Perm Krai și-a sugrumat fiul, după care l-a înjunghiat. Femeia a pus cadavrul băiatului într-o valiză și l-a așezat lângă containerele de gunoi de pe stradă. Și-a explicat acțiunile prin situația financiară dificilă.

Urmărește-ne pe Google News