Dacă ai un astfel de cățel, mai trebuie să știi și că este o fire anxioasă și are mare nevoie să se simtă în siguranță. Dar nu-l copleși cu dovezi de afecțiune – chiar dacă și le dorește, ele îl neliniștesc și mai mult (”De ce mă cocoloșește atâta, nu cumva mă pândește vreun pericol?!”).

Este adaptabil, dar manipulator

Se va comporta toată viața ca un adolescent pus pe joacă. Atenție, însă!, este un seducător care știe ce vrea și cum să obțină: dacă nu-i traduci corect privirea languroasă, își va folosi vocea și toate celelalte mijloace din arsenalul canin, pentru a te face să recepționezi mesajul. De o curiozitate uneori deplasată, foarte descurcăreț, știe să se adapteze la orice situație.

Câinele născut în zodia Gemeni detestă singurătatea

Îi apreciază mult pe amicii tăi și adoră călătoriile care îi permit să descopere o mulțime de lucruri noi. Ca să fie fericit, are nevoie de figuri noi în jurul lui și de noi orizonturi pe care să le exploreze: un colț încă nedescoperit al grădinii, un dulap de obicei închis, care îl ademenește cu ușa întredeschisă…

Adoră compania altor animale, pentru că este foarte jucăuș și detestă singurătatea. Poți fi sigur că vei asista, când ieși cu el la plimbare, la interminabile ”discuții” intercanine. Atenție: poate fi puțin arțăgos cu semenii lui, din când în când!

De o inteligență vie, câinele născut în zodia Gameni este avid să învețe, să cunoască. Dacă simte un pericol latră fără oprire, iar asta îl recomandă drept un excelent câine de pază. Nervos din fire, este incapabil să stea nemișcat mai mult timp. Nu îi cere să se concentreze asupra unei urme, la vânătoare, pentru că absolut toate mirosurile îl atrag irezistibil!

Este ingenios și prompt: cum i-ai dat un ordin, a și pornit să-l execute. Pentru tine și pentru copiii tăi este tovarășul de joacă și de promenadă ideal.

Dacă ar fi om: ar fi foarte dotat pentru activități comerciale, publicitate, jurnalism.

Principala sa calitate: adaptabilitatea.

Citește și: Horoscopul canin: căţelul Berbec vrea să fie el şeful!

Câinele născut în zodia Taurului este un căpos sentimental

 

Urmărește-ne pe Google News