Cele mai afectate sunt Sectoarele 1, 3, 4 şi 6.  De exemplu, în cartierul Aviaţiei, la 150 de blocuri agentul termic ajunge sub parametri. În Sectorul 4 problema este cauzată de o avarie la o conductă de sub bd. Brâncoveanu, au declarat pentru HotNews.ro reprezentanţi Termoenergetica, în rest sunt lucrări programate sau alte avarii.

O parte dintre bucureşteni vor avea apă caldă până la finalul zilei, o altă parte abia duminică.  În total aproape 1.000 de blocuri/imobile au rămas fără apă caldă și căldură, joi.

Principalele probleme sunt în zona Brâncoveanu, Sectorul 4 şi în Sectorul 3. Pentru Sectoarele 2 şi 3 termenul de remediere este până pe 13 sau 15 noiembrie. Din cauza lucrărilor programate au rămas fără apă caldă/căldură 200 de blocuri/imobile, majoritatea din Sectorul 6. Apa caldă şi căldura trebuie să revină până pe 13 noiembrie, ora 24.00. 

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, şi ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, au semnat, marţi, contractul de finanţare pentru reabilitarea a 210 km de reţea principală de termoficare.

Valoarea contractului este de 1,6 miliarde lei din care 1,3 miliarde fonduri europene nerambursabile. Lucrările vor începe anul următor, după finalizarea procedurilor de achiziţie publică pentru selectarea constructorului.

Urmărește-ne pe Google News