„Când am văzut că metroul mai vine peste 10 ore am intrat în panică. Am un seminar important azi (n.r – săptămâna trecută) la facultate, şi nu vroiam să-l pierd sub nicio formă. Pe moment m-au trecut fiorii, ştiind cât de aglomerat este afară, şi cât de greu se ajunge la Universitate cu RATB-ul, sau cu taxiul. Nici nu sunt din Bucureşti, să ştiu că se mai întâmplă erori la metrou”, ne-a spus Alina, o studentă care s-a blocat când s-a uitat pe monitorul ce afişează timpul de succedare a trenurilor.
Din fericire, n-a fost decât o eroare, metroul ajungând în şapte minute, iar Alina a prins seminarul la Politică Internaţională. Totuşi, nu este prima dată când monitoarele de la metrou o iau razna şi afişează timpi ameţitori. În urmă cu câteva luni Libertatea a mai publicat un artico asemîănător, cu televizoarele de pe corespondenţa Unirii 1 – Unirii 2 care arătau un interval de 5 ore. Unii călători au intrat în panică şi au vrut să iasă la suprafaşă, crezând că este grevă la metrou. Mai mult, monitorul de acum de la Gorjului ar da erori de mai bine de două săptămâni, şi nici până acum nu a fost reparat.
Una peste alta, chiar dacă mai „bat câmpii”, monitoarele de la metrou sunt utile de cele mai multe ori şi îi ajută ce călători şă-şi calculeze cu aproximaţie timpul până la destinaţie.
 
 

Urmărește-ne pe Google News