Unul dintre ei s-a prezentat la examen cu două tricouri, o cămașă și o geacă, sub care a ascuns un dispozitiv de comunicare la distanță.

„Jandarmul i-a cerut să își dea jos cele 4 articole vestimentare, descoperind dispozitivele de copiat, pe care se baza pentru un rezultat favorabil la examen. Deznodământul: Bărbatul a pierdut șansa unui loc de muncă în Jandarmerie, interzicându-i-se să participe la concurs”, a transmis Jandarmeria Română.

Cel de-al doilea bărbat avea un dispozitiv de copiat lipit cu bandă adezivă, iar cel de-al treilea candidat care a încercat să fraudeze examenul avea instalată o cameră care semăna cu nasturele cămășii.

După ce au fost prinşi, trişorii au fost eliminaţi din concurs fără posibilitatea de a reveni la alte examene. Cei trei sunt din Sălaj, Argeş şi Călăraşi.

La nivel național au avut loc concursurile de ocupare prin încadrare directă a 915 funcții de subofițer din Jandarmeria Română.

Potrivit Jandarmeriei Române, posturile care nu au fost ocupate „vor fi reluate în următoarea perioadă, printr-o nouă procedură de examen”.

Foto: Jandarmeria Română

Urmărește-ne pe Google News