Dmitri Malîșev, condamnat pentru canibalism, și Aleksandr Maslennikov, condamnat pentru o dublă crimă, s-au înfrățit pe câmpul de luptă din Ucraina. Ambii au fost eliberați cu mult înainte de termen, în baza unui contract cu Ministerul rus al Apărării.

„În octombrie 2023, am semnat, împreună cu Aleksandr, un contract cu Ministerul Apărării”, a declarat Malîșev pentru V1.ru, adăugând că el și prietenul său ucigaș servesc în Storm V, o unitate formată din violatori și criminali.

Bărbatul condamnat la închisoare pentru canibalism a dat de înțeles că s-a înrolat pentru a salva „valorile tradiționale”. „Am cunoscut oameni care au ieșit din colonie și au venit aici doar pentru o schimbare de peisaj. De obicei dispar rapid. Dar am înțeles de ce mă duc și unde mă duc. Cum v-ați simti dacă fetiței dumneavoastră i s-ar spune în școala primară cum să pună un prezervativ? Sau dacă bărbații ar merge pe stradă și s-ar săruta între ei? Este normal pentru dumneavoastră? Pentru mine nu este normal”, a spus el, repetând propaganda cu care Kremlinul caută să lovească în Occident.

Dmitri Malîșev a oripilat opinia publică rusă când a fost judecat pentru uciderea și devorarea prietenului său tadjik. „Prăjim carne umană. Aici este inima. Am adăugat deja ceapa”, a comentat el într-un filmuleț.

Condamnat în 2015 la 25 de închisoare, canibalul Malîșev zâmbește acum într-un selfie alături de camaradul său de arme Aleksandr Maslennikov, cu un trecut la fel de sumbru. Mai exact, Maslennikov a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru torturarea, uciderea și dezmembrarea a două femei pe care le-a întâlnit într-un club de noapte.

Malîșev și Maslennikov fac parte acum din hoardele de foști condamnați ridicați la statutul de eroi de război în Rusia întrucât se presupune că luptă pentru a proteja „valorile tradiționale”, constată Daily Beast.

Potrivit publicației rusești Verstka, cel puțin 57 de persoane au fost ucise în Rusia de către condamnați grațiați de Vladimir Putin după șase luni petrecute pe câmpul de luptă din Ucraina.

Urmărește-ne pe Google News