Chiar dacă nu a fost poate în lumina reflectoarelor ca alţi colegi de scenă, cântăreaţa Cristina Dorin a avut alte privilegii care i-au adus notorietate mai târziu decât s-ar fi aşteptat. Printr- o conjuctură neaşteptată, ea a ajuns cântăreaţa preferată a fostului preşedinte Traian Băsescu, după ce devenise rezidentă la localul frecventat de acesta, “Cireşica”, din Neptun.
Fostul şef de stat a îndrăgit atât de mult talentul ei, încât a chemat-o de multe ori şi la petreceri private. În urmă cu aproape nouă ani, Cristina Dorin a aflat că suferă de cancer osos, iar şocul a fost amplificat şi de vestea pierderii ambilor părinţi.
Au fost ani încărcaţi de durere fizică şi sufletească despre care nu a ştiut multă lume, iar după ce s-a resemnat cu decesul părinţilor a început să facă chimioterapie, însă ajunsese să creadă că nimic bun nu i se va mai întâmpla.
“Nu am vrut să fac un caz din asta. Sunt atâţia oameni în situaţia asta. Nu m-am plâns la nimeni. Singurul care m-a susţinut a fost soţul meu. El a aflat mai târziu, când începuse să-mi cadă părul. Nu voiam să-l încarc cu problema asta, să nu facă vreun şoc, pentru că este foarte sensibil”, susţine artista.

Tratament cu morfină

Ea a continuat să cânte în celebrul local din Neptun, iar aşa a aflat în 2011 şi Traian Băsescu de boala ei.
“S-a oferit să mă ducă la medicul lui, care l-a operat. Am refuzat, pentru că mi-era frică de cheltuieli, dar şi de riscul operaţiei, după ce mi s-a spus că şansele ca să rămân paralizată în urma intervenţiei sunt de peste 90%. Acum mi-aş dori să dau timpul înapoi şi să accept ajutorul lui. Îmi este ruşine să apelez la dumnealui, deşi toată lumea îmi spune că am nevoie de ajutor. După Sărbători sunt pregătită să merg la un medic pentru a afla dacă m-am vindecat sau nu”.
În prezent, spune ea, durerile provocate de boală au fost estompate de o terapie alternativă cu flori pe care artista o urmează de un an, dar şi de pastile cu conţinut de morfină, la care nu a renunţat, deşi starea ei de bine o face să creadă că este posibil să se fi vindecat, deşi nu a mai fost la medic de cinci ani.
“Anul trecut am făcut masaj, în Deltă, iar terapeutul nu mi-a mai găsit tumora”, ne-a mai spus Cristina Dorin.

Urmărește-ne pe Google News