Datele transmise de medicul legist indică o combinație dintre mai multe substanțe, printre care fentanil, alprazolam, 7-aminoclonazepam, ketamină și cocaină.

Fentanil este o substanță mortală fără a fi combinată cu altceva, notează CNN, precizând că în cazul deceselor de acest fel, este obișnuit ca în organismul victimelor să fie identificate mai multe substanțe, inclusiv benzodiazepine și cocaină.

O femeie, Sofia Marks, a fost arestată în legătură cu moartea tânărului, sub acuzația de vânzare de droguri unui minor, a declarat o sursă din cadrul forțelor de ordine pentru CNN. Marks nu a fost acuzată de crimă, potrivit informațiilor obținute de postul american luna trecută.

Leandro De Niro Rodriguez era fiul Drenei De Niro, fata cea mare a actorului american, și al artistului Carlos Rodriguez, cunoscut drept Carlos Mare.

Drena De Niro a comentat ulterior, când cineva a întrebat-o pe rețelele sociale cum a murit fiul ei, spunând că „cineva i-a vândut pastile cu fentanil”.

Leandro De Niro Rodriguez era actor și a apărut în filmele „A Star Is Born” (2018), „The Collection” (2005) şi „Cabaret Maxime” (2018).

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News