DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Carmen Dan se dezice de Liviu Dragnea după 25 de ani și pleacă din partidul Mișcarea România Suverană: „Și-a bătut joc”

« Înapoi la articol

Comentarii (18)

Chircutz   •   24.07.2024, 18:30

Pe vremea când muierușca asta era „pe cai mari”, circula următorul banc, apropo de incultura ei și a Vioricăi Dăncilă, ambele originare din Videle: Carmen Dan o întreabă pe Viorica Dăncilă, privind Luna pe cerul înstelat: - Fă, Viorico, ce o fi mai aproape de București: Luna sau Videle? La care Dăncilă îi răspunde: - Fă, Carmen, da' prostă mai ești! Păi, Videle să vede? Nu să vede! Deci Luna e mai aproape de București!

MistyDo49   •   24.07.2024, 18:22

Dacă ea spune că a fost corectă , mergând până în pânzele albe să-l susțină pe cel mai penal lider de partid, atunci își merită soarta. Foarte mulți nu uită ce a făcut în 10 august, în calitate de ministru la Interne. Dacă are cu adevărat conștiință, ar trebui să spună ce ordine a primit să contracareze revolta pașnică din Piața Victoriei.

unfake   •   24.07.2024, 15:28

Nu rezulta foarte clar daca e o drama de alcov sau e o chestiune de principii specifica politicienilor seriosi care se trag din PSD.

parpalache   •   24.07.2024, 12:40

Cel mai bine i-a pus „diagnosticul”lui Dragnea...Elena Udrea!„Domnul Dragnea iși inchipuie ca face parte din„statul paralel”-daca joaca tenis cu ei!Se ocupa cu tergiversarea și se face ca lucreaza!Dar el nu știe ca fa fi„ejectat”fara mila!”Și...chiar așa a fost!El credea ca e șmecher, dar„aia” l-au zvârlit ca pe-o masea stricata,când nu le-a mai fost de folos!

gicab   •   24.07.2024, 12:11

Liviu Dragnea Erou național

    Chircutz   •   24.07.2024, 18:33

    gicab   •  24.07.2024, 12:11

    Liviu Dragnea Erou național

    „- Bă, ești prost? / - Bă, ești ***?” (citat din serialul Las Fierbinți).

    Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

theo_s   •   24.07.2024, 11:36

PS: "10 august": manifestatie ilegala, neautorizata; potrivit legii in vigoare, ocuparea unei piete spatiu public constituia infractiune si se pedepsea cu amenda penala; o parte semnificativa a demonstrantilor agresiva, ataca fortele de ordine din dispozitivul legal contituit in fata sediului Guvernului; cealalta parte nu se izoleaza de partea agresiva si nu paraseste spatiul ocupat nici la apelurile repetate ale Jandarmeriei. Inaintea actiunii ilegale din 10 august, apeluri publice repetate la rasturnarea prin forta a Guvernului, infractiuni si astea. Interventia Jandarmeriei, mai prudenta chiar decat a structurilor similare din SUA, Franta, Germania etc. In Danemarca, anul trecut au RETINUT 3000 DE OAMENI CARE BLOCAU O SOSEA. Etc. Va face propaganda ca pe ultimii fraieri.

theo_s   •   24.07.2024, 10:57

Chiar spectaculos cum se perpetueaza niste gogorite johannist-securiste, pompate masiv in spatiul public vreo doi ani, 2017-2019. Liviu Dragnea nu a fost un politician corupt, nu a "furat" nimic, stie mult mai bine administratie publica decat majoritatea demnitarilor actuali, insa a deranjat in exterior fiind un suveranist aplicat. Economia a mers f. bine in timpul guvernarii PSD-ALDE, cu toate betele in roate puse de dl. ambasador strain johannis, in asociere cu operatiunea USR etc. S-au chinuit doua institutii "monstru" sa-i "gaseasca ceva" si tot ce "au gasit" au fost doua secretare dosite pe la partid, si un fel de abuz in timpul alegerilor, cand o insistat sa mearga oamenii sa voteze! De fapt, cercurile de putere din Vest aveau deja dureri de cap doua regimuri suveraniste, Polonia si Ungaria si au facut tot ce au putut ca sa nu se stabilizeze si al treilea.

TZTZ   •   24.07.2024, 10:21

Serios draga? Cum adica Dragnea cel cinstit, incoruptibil, demiurgul politicii romanest...cel care este ridicat de slavi de fosta purtatoare de poseta a lui Dancila este de faptul un nimeni?!

Misu1950   •   24.07.2024, 09:02

Auzi la ea, bun simt si respect??!! Sigur nu cunoaste semnificatia acestor cuvinte la ce "activitate" a depus...

bozo76   •   24.07.2024, 04:20

asa cum e scris articolul, se sugereaza ca Tov. Dan se astepta sa apuce un loc pt ce candidase si ca tov. Dragnea nu s-a implicat (asa secsi scrie) si ca a dat rasol. Acum se mai scrie ca dragnea inca nu poate o functie politica. Asa ca totul pare o chestie de astepyari nerealizate ceea ceva si zis cs ea nu se mai implica in chestii iluzorii etc. mare balon de sapun. Fassss

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close