Începutul de an şcolar înseamnă o cheltuială semnificativă pentru orice părinte care are un copil la şcoală. Soţii Muşat din Tătărăşti, Prahova, au triplete, aşa că la ei totul se înmulţeşte cu trei, iar lucrurile devin complicate.
“Chiar dacă sunt colege de clasă totul, inclusiv manualele, trebuie cumpărate în trei exemplare. Pentru toate rechizitele şi hăinuţele cheltuim la început de an şcolar cam 2.000 de lei”, ne-a spus Iuliana, mama tripletelor Victoria, Beatrice şi Adriana.

Au mers în vacanţă la Humuleşti

Nu-şi permit concedii exotice peste hotare, dar ar face orice pentru comorile lor. Aşa că anul acesta le-au pregătit o vacanţă pe cât de simplă, pe atât de frumoasă.
“Le plac poveştile, aşa că le-am dus în vacanţă la Humuleşti, acasă la Ion Creangă. A fost unul din puţinele concedii împreună, iar fetele au fost impresionate”, ne-a mai spus Iuliana. Cum în primii ani de viaţă tripletele au avut nevoie de toată atenţia şi dedicarea Iulianei, tânăra s-a ocupat numai de ele.
“Au crescut ele, cresc şi cheltuielile… e din ce în ce mai greu să le suportăm, aşa că am început să îmi caut un loc de muncă. Sunt mari, de-acum le pot pune cheia de gât. Trebuie să muncesc. Deja îmi e greu, am 32 de ani şi nici o experienţă, în afară de a creşte copii. Pot mai mult, am nevoie doar de o şansă şi de încredere”, adaugă optimistă mama tripletelor.

Urmărește-ne pe Google News