DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Casa din Timișoara „naționalizată” de primarul Fritz și locuită de clanul Momiță. Cum au obținut ocupanții strămutarea procesului care vizează evacuarea clădirii 

« Înapoi la articol

Comentarii (9)

maxcritis   •   17.08.2024, 11:59

Este posibil, in Arad sunt aranjamente, care posibil avocatul relationeaza, mai bine cu judecatorii, trecutul acestui avocat se poate verifica, la fel chiar daca nu o ia de la inceput, raman portite care pot modifica cursul acestui proces.. Zic si eu.. ca banuiala.. Alo..serviciile, intrati pe fir!

maxcritis   •   17.08.2024, 11:55

Nu inteleg ceva: se stie ca stramutarile proceselor au alt scop, mai ales in cazul de fata, este un un motiv ca acesti interlopi s-o lungeasca...sau sa gaseasca un viciu procedural incat sa condamne asa presupusa inpartialitate, chiar daca le da dreptul sa zica ca este o impartialitate, sau jurisprudenta, stiindu-se cl fiind deja condamnat in cazuri similare. Ce cred eu: judecatorii care au acceptat stramutarea, or par a fi influentati de acesti mafioti, (money) sau o alta ipoteza este ca acesti judecatorii (responsabili) se tem de acesti oameni? Stim bine ca un avocat are menirea de a apara si justifica actiunile acestor infractori...banii conteaza Mai apar alte suspiciuni...ca sa lungeasca procesul, pana la terminarea mandatului, lui Fritz. Au gasit motivul inpartialitatii, stiinduse clar de infractiunile comise de ei..

cenzuratul   •   16.08.2024, 20:50

***

Acest comentariu a fost moderat pentru: încalcă regulile site-ului.

cenzuratul   •   16.08.2024, 19:29

sunt zeci sau sute de cazuri cum niste oameni *** fac fix acelasi lucru in toata tare

Acest comentariu a fost moderat pentru: rasism.

UnuldinSpania   •   16.08.2024, 17:06

Sapun......sa pun si eu degetul pe rana.La sapun se pune si soda cáustica?SPAGA está cuvantul domnilor.

Omega   •   16.08.2024, 15:31

După 70 de ani, când tu primar, ce trăiești numai pentru libertatea, democrația și drepturile cetățeanului , aplici decretul criminal de naționalizare , atunci pactul Ribbentrop - Molotov poate purta numele de Fritz-Stalin

nici_nici   •   16.08.2024, 10:48

Asa cum ne spune purtătorul de cuvânt al Curții de Apel este posibil ca șpaga sa fie motivul pentru care a fost mutat procesul. Trăim în România.

K476   •   16.08.2024, 10:16

Putine informatii despre familia Ienciu. Ei ce au de spus? Care este istoria casei inainte de nationalizare? Care este evaluarea independenta, nu cea de la ANRP? Ei au primit ceva in afara de intimidari ai amenintari? Care este suprafata desfasurata? Incasarile nerealizate pe 70 de ani, privare drept de proprietate, la valoarea de 10 euro pe mp, cat inseamna? Familiile Carpaci si Momita din ce traiesc? Ce venituri au declarat in ultimii 30 de ani si ce taxe si impozite au platit?

HOPAHPO   •   16.08.2024, 08:12

Mediatizarea intensa a situatiei cáselor ocupate de clanuri de infractori, este si va fi normala in situatia cand retrocedarea si evacuarea din aceste case se va face in conditiile legii. Dar nu a legilor impuse de aceste clanuri de connationali care pretind in mod abuziv ocuparea si instrainarea caselor din centrul Timisoarei si nu numai .Prin constrangeri , amenintari si falsificari ,aceste clanuri mafiosas ocupa case si cu ajutorul unor persoane lipsite de constiinta , isi fac acte pe acele propietati . Si asta nu se opreste aici . Banul care ispiteste pe orsicine , ajunge repede in buzunarul unui avocat ,a unui magistrat care impune sentinte in favoarea acestor clanuri . Cand vezi ce usor pot acesti indivizi sa "obtinn"acte pe o cladire , teren etc .ne intrebam de ce oamenii de rand nu pot sa ajunga sa obtina o hotarare in favoarea lor in conditii cand nu s au facut infractiuni ? Care este vorba magica spusa unui judecator ca acesta sa joace calusarul dupa voia mafiosilor?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close