Proprietarii vor despăgubiri

Pilotul a fost singura victimă a accidentului, pentru că în aeronavă nu se mai afla nimeni, iar casa era, întâmplător, goală. Proprietarul imobilului e plecat la muncă în Irlanda, dar îşi lăsase rudele să supravegheze lucrările. Oamenii ne-au spus că aveau o echipă de zugravi care lucrau la construcţia locuinţei.
“Dacă erau muncitorii în casă, mureau cu toţii. Veneau de dimineaţă până seara. Dacă se întâmpla în timpul săptămânii, dezastrul era şi mai mare”, ne-a precizat Marcu Ciurar (foto), unchiul proprietarului. Familia s-a interesat ieri dacă avionul era asigurat, pentru că vor să-şi recupereze pagubele.

Experţii vor decide care a fost cauza tragediei

Avionul la manşa căruia se afla Adrian Tomescu este un IKARUS C42, cu două locuri, care aparţine Aeroclubului Român. În momentul impactului, fuselajul a străpuns acoperişul casei şi a rămas agăţat de grinzi. Ieri, o echipă de specialişti veniţi de la Bucureşti a ridicat rămăşiţele aparatului şi le-a depozitat în tr-un hangar. Experţii vor analiza în zilele următoare aeronavă, pentru a stabili cu exactitate dacă a fost vorba întradevăr de o eroare umană sau dacă avionul a avut probleme.VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Urmărește-ne pe Google News