DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Cât de important este portofoliul primit de România în Comisia Europeană. Europarlamentar PNL: „E gol, zero competențe”

« Înapoi la articol

Comentarii (14)

nobody   •   18.09.2024, 09:04

A mai fost adus un taburet la masa comuna. Si ceva ciozvarte. Pana la urma, scopul e sa spui ca esti la masa, indiferent pe ce stai!

BlackOnix   •   18.09.2024, 08:22

Ce-i trebuie chelului? Tichie de mărgăritar. La sfarsitul mandatului doamnei Manzatu,vom vedera rezultate ZERO pentru Romania. Nu sunt detractor, dar rezultatele ultimilor comisari romani pentru Romania spun multe. Nu vedem o imbunatatire la agricultura sau transporturi. In justitie, invatamant,sanatate,economie,nici atât. Nu inteleg de ce mai are nevoie UE de noi,dacă noi nu vrem să ne schimbăm?? Credeți că dacă va veni Ciolacu sau Ciucă, se va schimba ceva in bine?? Vor revoluționa justiția? Vor reduce aparatul bugerar, inflația,sau numărul de parlamentari la 300? Vor face reorganizarea teritoriala a României? Nici pe departe. Aceeasi lălăială a vieții cotidiene a omului de rând,aceleasi probleme existentiale despre pensii,si salarii.Aceleasi televiziuni care spală creierii românului de rând. România a uitat să trăiască,românii au uitat să fie fericiți.PS : Procesul lui Dumitru Buzatu se reia de la zero,deoarece un judecator a intrat in concediu!! Despre ce vorbim???

gavrildragan   •   18.09.2024, 06:21

Este an electoral așa că noi români știm să ne dăm cu stângul în dreptul și când e vorba de țară.Cred că funcția de vicepreședinte va avea un cuvânt greu de spus pentru România și când vă fi vorba de alte domenii.PNL nu vede pădurea din cauza spinilor!

Unomfoartesimplu   •   18.09.2024, 06:03

Nu misca nimeni si nu face nimeni nici o miscare de capu' lui si fara aprobarea celor pe care doar ii banuim. Nu e nici o mare realizare, e doar alta paiatza pusa sa faca ce "trebuie"!

HaiducMM   •   18.09.2024, 03:16

Și noi și Bulgarii am trimis femei - ca să iasă la număr. Alții se lasă mai greu convinși. Capul plecat sabia nu-l taie / Covrigul muiat Ursula nu-l mănâncă:))

K476   •   18.09.2024, 00:43

Alegerea unei persoane importante pe criterii discriminatorii, este un pumn in ficat pentru toata societatea.

XhX13   •   17.09.2024, 23:04

Nu o să-i dau voie la pufarina să ajungă la apartamentele oamenilor!Nu e moral!

XhX13   •   17.09.2024, 22:36

Păi și aia din diaspora nu sunt tot români?Ce sunt în mintea voastră etiopieni?

suparman   •   17.09.2024, 21:41

Functia aia de vicepresedinte executiv la educatie in UE este un mare pas inainte. Multumim Ursula! Avem doua motive sa iti multumim. Primul, ca in loc sa tarasti romani si sa ii arunci in prapastie, cum fac ursulele noastre din Bucegi, tu ii promovezi. Al doilea: In sfarsit proiectul Romania educata, al presedintelui Iohannis, o sa poata fi implementat pas cu pas si in UE. Puteti sa ii spuneti proiectul Ursula-Manzatu, urs-cal daca vreti, dar sa dati si sursa. Multumim.

aburika   •   17.09.2024, 20:44

Nouă putea să ne dea direct tot bugetul UE pe mână și nu eram în stare să facem ceva. România a mai avut comisari europeni pe agronomie și transporturi și nu s-a ales cu nimic. Degeaba ai comisari în poziții cheie dacă guvernul României nu e în stare de nimic.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close