Cătălin Botezatu se confruntă din nou cu probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital în Timișoara, în urmă cu aproximativ o lună. Designerul a acuzat dureri insuportabile la nivelul abdomenului și al pancreasului, iar diagnosticul medicilor a fost: pancreatită acută, o boală care se poate agrava imediat, dacă nu se iau măsuri la timp.

„Cu inima stau bine, am fost ușor bolnav acum vreo lună. Am făcut o mică pancreatită acută, pentru prima oară în viața mea țin regim, că nu țin de obicei regim și sunt disperat de atâta piure, salate, focacia, că asta pot să mănânc, și de apă plată. Adio băuturi alcoolice sau șampanii și prăjituri, asta e, unii sunt norocoși, dar sunt ok. O perioadă mai lungă trebuie să țin regimul, oricum primele două luni sunt mai grele, a trecut o lună”, a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Cătălin Botezatu.

Vedeta a ajuns la un spital din Timișoara și se bucură că nu a fost nevoie de operație. Valorile unor analize erau crescute puțin mai mult, dar a reușit să le scadă cu ajutorul medicilor. „Veneam de la Monaco și am aterizat pe aeroportul din Timișoara și acolo mi s-a întâmplat. M-am confruntat cu o durere groaznică la nivelul abdomenului și bineînțeles al pancreasului. A fost spontană”, a povestit Bote.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În ultima perioadă, el a petrecut mai mult timp în Dubai, acolo unde și-a achiziționat și un apartament, însă nu are de gând să se mute din România.

„Merg la Dubai pentru că am făcut foarte multe prezentări acolo, am început foarte multe businessuri, nu știu dacă mă voi stabili în Dubai, pentru că nu este locul în care mi-aș dori să stau nonstop, dar îți oferă foarte multe oportunități de afaceri. Deocamdată vreau să stau în România, să dezvolt afacerile pe care le am și într-un final să stau așa câteva luni mai mult într-o altă țară și să vin înapoi în România, dar nu o să plec din România niciodată definitiv”, a mai declarat Cătălin Botezatu pentru sursa mai sus menționată.

Urmărește-ne pe Google News