DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Metroul din Cluj pierde finanțarea din PNRR, anunță presa locală. Cătălin Drulă: „Am tot avertizat”

« Înapoi la articol

Comentarii (7)

sarivisionyahoo.com   •   06.09.2024, 07:52

Clujenii sunt *** ca tot il aleg pe piticul ala escroc!

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

costelu   •   01.09.2024, 22:00

Începe să se scufunde**************

sormar   •   31.08.2024, 10:22

Din nefericire nu va fi singurul caz: PSD și PNL au moștenit un PNRR, cu un sac plin cu miliarde de euro, accesibili cu condiția înfăpturii unor reforme, foarte necesare statului român. Dar în loc să facă reforme, ei se fac că muncesc, unii își lansează cărți, alții dau vina pe nenoricirea pe care au găsit-o când au venit la guvernare, de parcă USR în 8 luni ar fi putut face mare lucru, după ce ei au distrus totul prin politizare timp de zeci de ani. Dar ne merităm soarta, coaliția actuală fiind foarte bine plasată pentru alegerile ce urmează, spre deosebire de sataniștii de la USR...

CostelMC   •   31.08.2024, 09:40

Când ai pretenții de mare oraș european, dar alegi primari gen Funar și Boc. Eu cel puțin așa văd. Vrei dezvoltare, infrastructura, confort pentru locuitori, dar în tot orașul nu găsești unul mai competent decât trepadusul lui Băsescu.

SanduBorsch   •   31.08.2024, 09:21

Sunt din Cluj și pot confirma ca Boc este cel mai prost primar din tara cu un PR exagerat și mincinos plus presa locala cumpărată. În 20 de ani de cand e primar a mințit cu nerușinare. Nu a făcut centura iar orașul este poluat și sufocat, a betonat majoritatea orașului, spatiile verzi sunt un eșec total, căutați de ex parcul clujenilor. A aprobat clădiri de blocuri fără a respecta legile construcțiilor vedeți florestiul, bună ziua, borhanci. Someșul unde mori de cald pe betoane. Gluma de plaja de la Someș. Toate astea le găsiți în presa. Omul asta a distrus orașul pur și simplu. Ca să faci acum Clujul respirabil și confortabil trebuie dinamitat tot și refăcut de la zero. Nici cu sabin Sărmaș nu mi e rușine, momentan vorbește mult și până la fapte mai e în timp de Clujul e distrus.

iugavirgil   •   31.08.2024, 08:10

pacat de proiect , era o investitie buna pentru cetateni .

suparman   •   30.08.2024, 20:50

Drula are dreptate. Boc e un pacalici si clujenii care l-au votat nu se ridica peste nivelul lui Boc.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close