„Astăzi, 04 ianuarie 2021, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM a luat act de demisia domnului comandant Cătălin Radu Prunariu din funcția de director general, demersul acestuia fiind din motive personale”, se arată în comunicatul TAROM.

Cătălin Prunariu a început să lucreze la TAROM în anul 2009, în calitate de copilot, ulterior profesând ca pilot comandant, instructor şi examinator. În paralel, între 2012 şi 2017, a fost membru în Consiliul de Administraţie al Autorităţii Aeronautice Civile Române.

În perioada 2019 – 2020 a ocupat funcţia de inspector-şef pentru operaţiuni aeriene și a fost numit pe postul de director general al TAROM din funcţia de director operaţiuni zbor în luna iunie 2021.

Revine fostul director TAROM

Noul director al TAROM a fost numit Mihăiță Ursu, adică cel care a condus compania înainte să fie numit Cătălin Prunariu.

„Ținând cont de complexitatea activităților, dar și pentru a exista o continuitate în demersurile începute de către companie, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM l-a numit în funcția de Director General pe domnul Mihăiță URSU, membru CA și fost Director General al TAROM în perioada iunie 2020 – iunie 2021”, se arată în comunicatul companiei.

Mihăiță Ursu are 45 de ani și în ultimele 6 luni a fost director general la firma Lifestyle Pharma SRL. El a terminat Universitatea Tehnică de Construcții din București, Facultatea de Geodezie şi a mai ocupat funcţia de director general al TAROM în perioada iunie 2020-iunie 2021.

Totodată, Ursu a fost membru în Consiliul de Administrație la Poșta Română în perioada februarie 2020-iulie 2020.

Urmărește-ne pe Google News