“Cine nu vrea binele? (…). Că am vorbit poate şi mai uşor ca vrăbiuţa, asta e. Dar eu de bine am vorbit. Să fac bine la oameni. Asta e misiunea mea pe Pământ”, a explicat Voicu de ce a intervenit pentru a-i ajuta pe oamenii de afaceri. El a precizat că burta şi chelia pe care le are sunt semne că e un om bun şi se mai descrie pe sine ca pe o persoană care “pune suflet şi nu lasă oamenii la greu”. Întrebat cum a reuşit mama sa la o vârstă respectabilă, de peste 65 de ani, să facă afaceri de succes cu statul, primind mai multe contracte de asfaltare, Voicu a răspuns: “A cam muncit de pomană, a luat un preţ mic, ştiţi cum e la licitaţii. Am mai ajutat-o şi eu, dar ea ştie mai bine să facă afaceri”.

Speriat de puşcărie

Senatorul spune că “e urât la puşcărie”, pentru că noaptea “te trezeşti cu o aia în coaste”, iar ziua “te caută la gâlceavă, e bagabonţeală mare”. “Nu e bine să ajungi la penitenciare. Noroc cu Jilava, cu spitalul”, a declarat el. Voicu reafirmă că trăirile puternice îl doboară, fiind bolnav cu inima, şi că putea muri în perioada de dinainte de arest.

Judecător arestat

Consiliul Superior al Magistraturii a dat aseară aviz pentu arestarea judecătorului Florin Costiniu, cercetat pentru corupţie în acelaşi dosar cu senatorul Voicu.

Urmărește-ne pe Google News