Cornelia Catanga e o bucatareasa infocata. Ea gateste cu placere atat pentru familie, cat si pentru prieteni, iar printre retetele sale preferate se numara tochitura cu mamaliguta.
De multe ori, Catanga, interpreta de muzica lautareasca, intra in bucataria restaurantului unde canta, ‘Moara lui Bucur, si prepara bucatele sale preferate. Acesta e motivul pentru care acolo veti gasi, pe meniu, specialitatea ‘Tochitura ? la Catanga.
Pentru acest fel de mancare interpreta foloseste un piept de pui, 350 grame ficatei de pui, 350 grame pulpa de porc, o cutie de ciuperci intregi, doua cepe mijlocii, patru catei de usturoi, doua rosii sau o cutie cu bulion mica, patrunjel verde, piper si sare dupa gust.
Ceapa se taie marunt si se caleste, apoi usturoiul se taie marunt si se pune peste ceapa. Se presara putina vegeta, dupa care se adauga rosiile taiate marunt sau bulionul. Se pune un capac si se lasa la inabusit.
Separat, carnea de porc se taie cubulete si se asaza peste compozitia de mai sus. Dupa cateva minute se adauga pieptul de pui, ficatul si ciupercutele intregi.
In final, ‘Tochitura ? la Catanga se lasa pe foc pana ce carnea fierbe bine, iar la sfarsit se pune patrunjelul verde, taiat marunt. Mancarea se serveste cu mamaliga si cu oua prajite alaturi.