„Dintre cei 9.082 de spectatori din tribune, 76% au primit brățările de acces pe baza actelor medicale care dovedeau vaccinarea cu schemă completă, trecerea prin boală în ultimele 90 de zile sau un test RT-PCR negativ din ultimele 72 de ore. Ultimele două situații au fost extrem de rare, principala cale de imunizare fiind vaccinarea”, se arată într-un comunicat transmis, luni, de FRF
Restul spectatorilor, în număr de 2.136, au primit brăţările de acces în urma testării rapide în centrele medicale acreditate Euro-2020, începând cu 24 de ore înaintea deschiderii porţilor Arenei Naţionale.
De asemenea, nu s-a semnalat niciun test pozitiv, mai precizează sursa citată.
Personalul care a organizat meciul şi cel care a asigurat serviciile pentru spectatori a fost de asemenea verificat: 976 de persoane erau imunizate prin vaccinare sau trecere prin boală, iar 376 au fost testate rapid, nefiind înregistrate cazuri pozitive.
Primul meci disputat pe un stadion din România la un turneu final s-a încheiat cu victoria Austriei.
Pe Arena Naţională vor mai avea loc confruntările Ucraina – Macedonia de Nord (joi, 17 iunie, ora 16.00) şi Ucraina – Austria (luni, 21 iunie, ora 19.00), ambele tot din grupa C a Euro-2020, precum şi o optime de finală, în 28 iunie, de la ora 22.00.
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro