Bărbatul i-a trimis 20 de e-mailuri de amenințare influenceriței Norei Haukland (27 de ani), fosta iubită a lui Marius, fiul vitreg al prințesei Matte-Marit.

Tânărul de 26 de ani căuta chiar un ucigaș sub contract pentru Nora! Un alt individ a declarat ca a primit un e-mail de suspect.

Hei, salut. Vreau să trimit un criminal la Nora Haukland, se plătește bine, un milion de coroane (n.r – circa 85.000 de euro). O răpești și o ucizi. Adresa ei este…

Nu este clar dacă persoana reținută are vreo legătură cu Marius Borg Høiby.

După ce playboy-ul a recunoscut public atacul său violent asupra iubitei sale, din august, motivând că a fost „sub influența alcoolului și a cocainei”, Marius a fost arestat pentru 24 de ore

Ulterior, alte două „victime”, Nora Haukland și Juliane Snekkestad, 29 de ani, au mers la poliție și au făcut acuzații grave împotriva lui Marius. Ele au descris experiențe traumatizante, cu episoade de violență, în relația cu bărbatul.

John Christian Elden, avocatul Norei Haukland, a spus că „ea a fost amenințată. I s-a cerut să-și retragă acuzațiile împotriva lui Marius”.

@norahaukland First monday in May @Nordaoslo ♬ original sound – Nora Haukland

Juliane Snekkestad a precizat că nu a primit amenințări directe, ci „doar prin Nora”.

Tânărul acuzat a a refuzat să depună mărturie în fața judecătorului marți și a fost arestat preventiv pentru patru săptămâni.

Marius Borg a fost reținut și săptămâna trecută, pe 13 septembrie, într-o cabană de vânătoare unde se afla alături de un prieten care are antecedente penale pentru deținere de droguri.

Nici măcar interzicerea contactului cu victima lui nu l-a împiedicat să o sune cu număr privat, pe 7 septembrie. Un motiv pentru ca poliția să-l dea de urma și să-l aresteze din nou. De asemenea, a fost eliberat.

Acuzațiile împotriva lui Marius Borg au fost extinse, pentru a include și comportamentul nechibzuit și încălcarea unui ordin de restricție, pe lângă cazul inițial vătămare corporală de mai devreme, spune Kruszewski.

În total, în dosar sunt patru victime. Apărătorul lui Høiby, Øyvind Bratlien, contestă temeiul arestării sale recente. Nu a fost audiat de la arestarea sa de vineri.

Marius Borg Høiby s-a născut în 1997, în urma unei scurte relații a prințesei Mette-Marit cu Morten Borg, înainte de a se căsători cu prințul Haakon, în 2001.

Chiar dacă Marius participă la evenimentele regale, el nu are îndatoriri pentru casa regală.

Sora sa vitregă mai mică, prințesa Ingrid Alexandra, 20 de ani, este a doua în linia succesorală. Iar fratele său vitreg, prințul Sverre Magnus, 18 ani, este numărul trei.

Marius Borg Hoiby (dreapta, sus), alături de familia regală

Urmărește-ne pe Google News