Christian Tour, unul dintre cei mai mari touroperatori din România, are 10 posturi pentru Ghid în destinaţie (Italia, Portugalia, Spania). Pentru a te califica, ai nevoie de studii superioare în turism, atestat de ghid, cursuri în domeniu, experienţă în domeniul activităţilor turistice, limba engleză – nivel avansat, carnet de conducere categoria B. Misiunea ta va fi să coordonezi programele turistice în derulare, să desfăşori activităţi administrative în timpul programelor turistice şi după încheierea lor, să pregăteşti materiale informative pentru turişti. Jobul este sezonier. Ai pachet salarial motivant, comision, acces gratuit la excursii şi posibilitatea de a face parte din cea mai bună echipă a unui touroperator din România. Actualizează CV-ul şi aplică prin eJobs.ro.

Agenţia Humangest România recrutează Inginer Electronist pentru unul dintre clienţii săi, o importantă fabrică producătoare de turbine pentru domeniul Oil&Gas, cu sediul în Italia. Principalele cerinţe sunt: minimum 3 ani experienţă în întreţinerea de maşini unelte, experienţă anterioară în prelucrari mecanice, studii superioare în electronica sau electrotehnică, cunoştinte de limba engleză, cunoştinte de limba italiană – reprezintă un avantaj. Pachetul de beneficii cuprinde: salariu motivant, transport, cazare şi masă – asigurate, bonusuri, posibilitate de dezvoltare în companie.

Tot prin Humangest, găseşti şi job de Şofer TIR în Italia. Pentru a te califica, principalele cerinţe sunt: experienţă de minimum 1 ani în trafic internaţional în Europa şi, mai ales, în Italia, permis conducere C, E, cunoştinţe de limba italiană, card pentru tahograf digital, aviz medical şi psihologic. Responsabilităţile tale sunt: recepţia şi livrarea mărfurilor, încărcarea/descărcarea mărfurilor, efectuarea transportului de marfă în condiţii optime şi conform graficului. Primeşti salariu curpins între 1.850 şi 2.000 euro, diurnă, contract de muncă românesc. Timpul în cursă este de 3 luni cu posibilitate de revenire în România pentru 15 zile.

Dacă ai experienţă în inginerie şi îţi doreşti să lucrezi în Italia, găseşti job de Autosar Engineer prin Green Tree Development. Ai nevoie de minimum 1 an în industria automotive, mai mult de 1 an experienţă în AUTOSAR, o arhitectură software deschisă și standardizată dezvoltată împreună de toți producătorii, furnizorii și dezvoltatorii de echipamente auto. Pachetul de beneficii este consistent: salariu competitiv, bonusuri în funcţie de performanţă, asigurare medicală, proiecte interesante pentru dezvoltarea ta profesională, jovcuri şi activităţi de relaxare la birou, şansa de a lucra la sediile clienţilor din Europa. Detalii despre job găseşti aici.

Pentru Italia, agenţia Tudorancea & Partners caută Sudori şi Lăcătuşi Ţevari. Candidatul potrivit are experienţă solidă în domeniu, cunoştinte atât tehnice, cat şi de execuţie, cunoștințe de izometrie şi abilităţi să conducă şi să gestioneze munca unei echipe. Jobul este disponibil aici.

Urmărește-ne pe Google News