Un accident vascular cerebral poate fi provocat de un cheag ce blochează circulația sângelui într-o anumită regiune a creierului, fiind deseori întâlnit în rândul persoanelor mai în vârstă. Potrivit medicilor, printre cauzele producerii accidentelor cerebrale se numără hipertensiunea arterială, valori mari ale colesterolului, fumatul, consumul de alcool, diabetul.

Din certificatul de deces al lui Luke Perry reiese că trupul actorului a fost transportat în orașul Dickson din statul american Tennessee, unde luni a avut loc înmormântarea. Perry, care s-a stins din viață la vârsta de 52 de ani, avea o fermă în acea zonă și și-a petrecut acolo mare parte a timpului, notează Mediafax.

Pe 27 februarie, Luke Perry a fost internat la spitalul „St. Joseph” din orașul Burbank, California. Actorul american a fost diagnosticat cu accident cerebral și apoi a fost sedat.

Luke Perry a murit pe 4 martie. În ultimele clipe de viață i-a avut alături pe cei doi copii, Jack (22 de ani) și Sophie (18 ani), dar și pe logodnica lui, Wendy Madison Bauer.

Mesajul emoționant al lui Ian Ziering după moartea lui Luke Perry. „Doamne, dă-i un loc aproape de tine, îl merită”

Actorul a suferit accidentul vascular cerebral, care i-a fost fatal, chiar în ziua în care compania Fox a anunțat că vrea să-i readune pe toți actorii din „Beverly Hills 90210”, celebrul serial din anii 90, pentru a mai turna o serie scurtă, de șase episoade.

Luke Perry (al doilea în stânga) alături actorii din serialul „Beverly Hills 90210” | sursă foto: Hepta

În 2015, el a fost suspectat de cancer la colon.


Citește și:

OPINIE/ Mirela Neag, despre cât de voluntari sunt medicii voluntari din spitalele publice din România și cui fac ei bine

Incredibil: Ilona Georgiana Ghioroaie ocupă locul 2 în clasamentul ITF. Schimbările controversate din tenisul mondial au propulsat o româncă necunoscută

Un şofer este amendat la fiecare minut, din cauza vitezei excesive! Bucureștiul e pe locul întâi în topul amenzilor de circulație, în Covasna sunt cei mai puțini șoferi sancționați


 

Urmărește-ne pe Google News