DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Cazul celor doi studenţi care au îngropat de viu un copil, la Mangalia, după ce i-au ucis părinţii: „Nu mai avea de ce să trăiască”. Ce fac azi criminalii

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

1Gin   •   28.09.2024, 08:29

Poate că mama criminalului, sora victimei, știa de crimă și de aceea a anunțat dispariția așa târziu, ca să-i dea timp lu' fiu-so. Ar fi fost culmea ca ea să se constituie parte civilă și să ceară daune. Să sperăm că vor rămâne pe viață acolo unde merită.

Anaximene   •   28.09.2024, 08:06

E halucinant ce le da prin minte banditilor; auzi, sa fure catalogul pt ca avea prea multe absente ! Baietii astia nu au nici un fel de restrictii morale, sunt "liberi". Iar libertatea lor calca in picioare libertatea altora, fara nici o problema.

Anaximene   •   28.09.2024, 07:34

Apreciez la Libertatea ca sistematizeaza continutul anchetelor jurnalistice pe capitole care pot fi citite separat; e f bine asa

Anaximene   •   28.09.2024, 07:24

Din pacate,regimul autointitulat "democratic" a eșuat in a administra pedepse PE MĂSURA unor asemenea nelegiuiri. Acesti indivizi , prin ceea ce au făcut,au iesit de buna voia lor din rândul oamenilor. Probabil cea mai corecta pedeapsa ar fi abandonarea lor pe banchiza polara sau undeva in jungla din Papua Noua Guinee. Asta pt ca suntem umanitari si refuzam sa ne intoarcem la metodele medievale de rezolvare a unor asemenea situatii.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close