DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Cazul fetiței de 12 ani, moartă de leptospiroză, o boală care poate fi luată inclusiv de la câini și pisici. Părinții acuză o eroare medicală. Cum justifică medicii decesul

« Înapoi la articol

Comentarii (19)

Ronron   •   10.09.2024, 18:46

Pacat, un copil bun! Iar cine face mai mult de unul, sa-si faca timp pentru fiecare si sa fie mai cu ochii pe ei. Ca uite, daca se luau masuri mai din timp si se luau urgent mai multi medici la intrebari, iar ei diagnosticau mai repede si corect, poate fetita supravietuia.

Burdujel   •   10.09.2024, 18:26

O boala tratabila cu antibiotice poate fi mortala in secolul 21 doar intr-un sistem sanitar corupt, indiferent si incompetent. In rest, povesti.

suparman   •   10.09.2024, 18:16

Ma asteptam sa spuna ceva dom doctor de la Matei Bals Bucuresti si de faptul ca medicii din Timisoara au fost anuntati si vineri si sambata ca Sara e tot mai umflata la față, dar au dat cu flit parintilor pana a fost prea tarziu. In realitate Sara era de vina ca s-a umflat de joi pana duminica tot mai mult la fata, iar parintii ei ii deranjau cu telefoane pe medicii care aveau treburi mai importante, de exemplu sa fie lasati sa respire si ei. Cam se confirma ca si animalele au mai multa empatie decat medicii romani.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close