DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Cazul Sf. Pantelimon. Colegiul Medicilor îi acuză pe medicii legiști că „au încălcat grav drepturile” doctorițelor acuzate de omor

« Înapoi la articol

Comentarii (14)

CRH_RO   •   19.08.2024, 21:29

De ce interfereaza astia cu actul de justite? Peste 50% din medicii din sistemul public sunt spagari, daca nu le dai spaga sau nu te duci la clinicile lor priivate, te lasa sa mori cu zambetul pe buze. Ce face DNA-ul? Sa le organizeze flagrante si sa umple puscariile cu cei spagari.

Moshu   •   19.08.2024, 20:37

Bre,dar nu e divina conziliu,nu e divina procurorii,nu e divina judecatorii,e divina fetili alea bre ! Daca tot le place sa ia mauu la oamini di ce s-au inscris la coledzi la medici si nu s-au inscris la Carani,ca amu erau si ele in conjed in Hellas !??

    Nostradamus1503   •   22.08.2024, 02:10

    Moshu   •  19.08.2024, 20:37

    Bre,dar nu e divina conziliu,nu e divina procurorii,nu e divina judecatorii,e divina fetili alea bre ! Daca tot le place sa ia mauu la oamini di ce s-au inscris la coledzi la medici si nu s-au inscris la Carani,ca amu erau si ele in conjed in Hellas !??

    hei, smechere! Fetele alea sunt doctorite cu diploma care injectau ser fizilogic sa omoare pacientii mai repede! Cred ca tu esti ruda ca fre-una dintre ele sau un dragut ca prea te dai mare la apa mica! Ai argumente de copil gradinita care nu intelege romaneste! Cine *** e de vina daca ele erau cele cu seringele de ser fizilogic si cele care programau aparatele, masluiau foile de obserbatie! E scrisul lor acolo, baietel!

    Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Liviusport1969   •   19.08.2024, 19:23

“.. vorbim de malpraxisului facut de atatea medici "specialisti " cara au la activ operatii gresite si nu una ci mai multe .De diagnosticuri gresite, de lipsa de umanitate fata de pacienti care era lasati sa moara, fiinca doctorii care era de garda se odihneau putin .De copii care au murit inanité de vreme , fiinca in urgente erau trimais acasa ,fara multe vorbe .Si sirul malpraxisului poate continua pe zeci de pagini…….Toate aceste malpraxisuri se ascund si nu se vorbeste direct , sau nu se comunica familiilor.Dar ce este mai grav ,e un medic care a facut malpraxis este lasat in continuare sa parctice si sa greseasca inca o data sau de mai multe ori. Si atunci putem vorbi de normele deontologice profesionale si drepturile medicilor ?”Se pare ca mai avem o speranta !! Oamenii încep sa vorbească!! Ceea ce spuneți despre dosare și malpraxis cu pacienți decedați este perfect adevărat, DAR NU SE MAI ÎNCADREAZĂ la deontologie profesională!! La Penal!! Cu Favorizare și tăinuire!!

NATO55   •   19.08.2024, 18:40

Ca in emisiunea: Cititorii intreaba, cititorii raspund, Corul cucuvelelor justitziare canta pe 10 voci odata! Mai rasfiratzi baietzi, mai rasfiratzi...:))

tomitan   •   19.08.2024, 17:06

E asta ne strica pe noi , " Colegiul" acuză " Consiliul" .Exact ca-n filmele cu mafioti columbieni si mexicani, " cartelul" acuza " sindicatul". PS.Greseala Codrutei Kovesi ca n-a spart aceste gasti corupte, cuib de *** alaturi de CSM si CCR .

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

ciobanudorin_2006   •   19.08.2024, 16:42

Deja e prea mult.Spuneti adevărul nu va mai dați după cireș...ca ala a greșit ca ala a făcut.Sunteți jenanți.Rusine.

Stan52   •   19.08.2024, 16:33

Colegiul Medicilor este total decrebilizat, prin acțiunile iresponsabile și părtinitoare arătate până acum. Cel mai bine ar fi doar să tacă.

nasty1   •   19.08.2024, 16:31

Nerusinatii de la Colegiul Medicilor au uitat de drepturile pacientilor si apara doar drepturile medicilor, indiferent cate dovezi de malpraxis au existat de-a lungul anilor. Oare oamenii ucisi - cu sau fara premeditare - de medici (cum e "Doamna cu Coasa") nu aveau si ei drepturi?

suparman   •   19.08.2024, 16:12

Colegiul Medicilor poate nu a fost atent, dar exista: 1) reducere drastica a deceselor după ce s-au publicat datele de la ATI Sf. Pantelimon, 2) fals în documente medicale, 3) distrugere de probe, 4) stenograme cu idei afine eutanasierii. Deci medicii legisti nu au facut decat sa constate ca oameni care trebuiau salvati de catre medici au fost sacrificati in numele unor principii care nu au nimic de a face cu juramantul lui Hipocrate.

HOPAHPO   •   19.08.2024, 15:31

Nu mai vorbin de spitalul groazei ,vorbim de malpraxisului facut de atatea medici "specialisti " cara au la activ operatii gresite si nu una ci mai multe .De diagnosticuri gresite, de lipsa de umanitate fata de pacienti care era lasati sa moara, fiinca doctorii care era de garda se odihneau putin .De copii care au murit inanité de vreme , fiinca in urgente erau trimais acasa ,fara multe vorbe .Si sirul malpraxisului poate continua pe zeci de pagini.Dar nu vreau sa uit de lipsa de comunicare intre medici si familiile pacientilor.De lipsa de comunicare intre medici, asistente,care duc la neglijente in ce priveste sanatatea pacientilor.Toate aceste malpraxisuri se ascund si nu se vorbeste direct , sau nu se comunica familiilor.Dar ce este mai grav ,e un medic care a facut malpraxis este lasat in continuare sa parctice si sa greseasca inca o data sau de mai multe ori. Si atunci putem vorbi de normele deontologice profesionale si drepturile medicilor ? Dar cele a pacientilor

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close