Ariciul african nu este pretenţios şi mânâncă hrană de pisici junioare. La Pet Expo un astfel de exemplar costă 559 de lei. Vizitatorii care au venit la târg astăzi după- amiază au avut norocul să-l găsească treaz: voia să bea apă. Altfel, el doarme ziua şi doar noaptea e vigilent. Iar atunci nu deranjează, ne-au mai spus cei care l-au adus la târg să-l vândă.
Dacă nu vă plac aricii, dar vreţi ceva exotic pentru casă, expozanţii de la Pet Expo au o ofertă bogată: agame cu barbă (219, 99 de lei) sau chiar un şarpe de porumb (197, 99 de lei). Din exponate nu lipsesc nici peştii sau papagalii, de la cei mai ieftini până la cei mai scumpi şi nici iepurii piciti. Un astfel de exemplar costă 70 de lei la târgul de la Romexpo.
Iubitorii de câini au şi ei de unde alege. Astăzi l-am găsit pe Gogo, un superb ciobănesc alb elveţian sau lupul alb , cum i se mai zice, făcând spectacol printre vizitatori. Toţi îl pozau şi îl filmau. Masculul are 5 ani, iar stăpânul lui e tare mândru de el. ”În Europa se vând cu 2.500 de euro, dar eu, la canisa mea îi dau cu 250 de euro”, ne-a explicat Titus Constantin.
Pet Expo este deschis până duminică, la ora 16.00.
Fotografii: Dan BistriţeanuVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Urmărește-ne pe Google News