Martorii spun că bărbatul de 32 de ani se plimba pe stradă cu fiul lui şi cu fiica de patru ani, care erau complet dezbrăcaţi, când la un moment dat, i-a ordonat băieţelului să-şi muşte penisul.
Copilul a refuzat, iar atunci bărbatul nervos s-a repezit la organul genital al micuţului şi i l-a smuls cu dinţii, apoi l-a scuipat pe jos. Oamenii care au asistat la scenă au chemat imediat poliţia şi salvarea. Băiatul a fost dus de urgenţă la spital, unde medicii au reuşit să-i reataşeze penisul, însă nu se ştie deocamdată dacă va mai putea să îl folosească la capacitate maximă.
Potrivit ziarului local City Post, care a publicat chiar pe prima pagină o poză cu băiatul pe patul de spital, tatăl acestuia suferă de o boală mentală, iar în urmă cu câteva zile a încercat să-l şi sugrume pe micuţ pe balconul casei în care locuiau. Investigaţiile demarate de autorităţi au arătat totodată că bărbatul, care este divorţat  şi a fost identificat doar ca Yu, are foarte multe datorii după un eşec în afaceri şi are şi o pasiune pentru jocurile de noroc.
El a fost internat de poliţişti într-un spital pentru a primi, de asemenea, tratament. Vecinii chinezului spun că până anul acesta, Yu chiar avea grijă de copiii lui şi se purta frumos cu ei, însă în ultima vreme se purta ciudat, iar când propietarul i-a cerut banii pentru chirie, el i-a spus că se va duce la cerşit cu copiii săi să facă rost de bani.
 
 
 

Urmărește-ne pe Google News