DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Ce nu s-a văzut la TV la lansarea candidatului Ciucă: aplauze în sală, șușoteli, supărări și deziluzie pe holuri. „Și-a bătut joc de toată munca noastră”

« Înapoi la articol

Comentarii (7)

Ciuly1953   •   24.10.2024, 18:02

PNL actual e o adunătură de prosti, care in frunte cu Rareș Bogdan s-au făcut de râs,sustinand o nulitate la conducerea partidului și la alegeri. Toată conducerea după alegeri prebuie să dispară din partid. Rușine, striga din morminte înaintașii liberali!

tomitan   •   24.10.2024, 18:00

Un mic apel la memorie :1. Noiembrie 2009 ,Realitatea TV , Dinescu vs Boureanu ,adica sustinatorul lui Mircea Geoana ( va miră???) Vs sustinatorul lui Basescu ( Petrov) . Să ne amintim epitetele aruncate de cei doi : poetule,***,bișnitarule ,etc. In 2009 Mircea ii explica acelui " baiat cu scuipat in freză" ce biblioteca imensa are Geoana si ce doxat este. 2.Ian 2012, Dupa ce se balacareste cu Andreea Pora ,culmea tot la Realitatea TV pe acelasi subiect Geoana vs Petrov. Pora ii ureaza :"Il las pe Dinescu sa mestece la fasole cu Vanghelie "(Vanghelie fosta mana dreapta al lui Geoana) 2024 Unde il gasim pe Dinescu? Alaturi de fostii basisti pe care-i injura.Acum a descoperit ca Mos Teaca este singurul care " are o meserie" si a uitat de celebra biblioteca al Geoana din 2009.Curat murdar Coane Mircică! PS. 1.Tariceanu a spus cu " mucii-n freză" -varianta originala 2.Totul este public si se gaseste pe net inclusiv pe youtube.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gardenparty   •   24.10.2024, 17:34

Unirea cu psd a făcut din pnl un partid minuscul.Ciuca nu iese pe locul 5.O sa vedeți. Am crezut în voi dar trădarea a fost mare.Posibil sa luați calea pntcd-ului.

CharlieHarperIII   •   24.10.2024, 16:34

"PNL", care "PNL"? Din mom. in care serviciul din padure a reusit sa paraziteze masiv partidul, sa-l infiltreze pana la controlul deplin al structurilor de conducere, s-a terminat. Mai ramasese un sg. partid liberal autentic, ALDE, dar structur'le, vorba lui Petrov, au lucrat neobosit sa-l extermine (o etapa obligatorie fiind demonizarea liderului, ultimul liberal). Asa fac, partidele mari le infiltreaza pana le asfixie, pe alea mici le extermina. Calitatea persoanelor care ajung in fata e doar un simptom al cancerului produs de aia obsedati sa controleze ei (ilegal si neconstitutional) politica din aceasta frumoasa tara. Intr-un partid liberal normal, independent de servicii, n-ar fi fost matrasit Crin A. si n-ar fi ajuns ala de la Sibiu, nici Catzu, nici asta de la Armata, presedinti, niciodata, pt. ca nu ar fi fost posibile derogarile si abuzurile de putere prin care au fost propulsati. Sa ne concentram pe cauze si sa vedem dincolo de ce arata la stirile Pro-Te-ve, zic.

nasty1   •   24.10.2024, 15:55

Actualul PNL nu are absolut nimic in comun cu dreapta si cu liberalismul! E condus de bugetari, de abonati la banul public, de pensionari speciali, e in subordinea PSD, caruia PNL i-a sustinut toate masurile impotriva sectorului privat (mariri de taxe).

suparman   •   24.10.2024, 15:07

Multele kilograme in plus ale lui Ciuca trag partidul in jos, conform legii gravitatiei. Pe principiul vaselor comunicante, lui Lasconi ii pica nesperat niste sute de mii de voturi in plus, numai in Bucuresti. Nici cu alea nu il ajunge din urma pe Simion mostenitor de voturi de la Sosoaca, dar orisicum.

IulianS   •   24.10.2024, 14:52

A fost evident întotdeauna (inclusiv pentru liberali) ca Ciuca numai fata de președinte nu are. Văicărelile lor din culise sunt la fel de ipocrite și jenante ca efuziunile media ale lui Rareș Bogdan care vede în el salvatorul României. Dacă aveau ce trebuie intre picioare, îl făceau fata lui Iohannis și nu acceptau chiar orice. Dar deh, e mai greu și cu buzele unse și cu slănina-n pod... Abia aștept sa-i vad in seara de 1 decembrie când se va termina căderea libera.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close