Prințul William avea doar 14 ani atunci când părinții lui au divorțat. Un astfel de moment este dificil pentru orice adolescent, iar nepoții reginei nu au scăpat nici ei de această experiență.

După divorț, cei doi au trebuit să ajungă la o înțelegere legată de titlurile pe care le-a primit Diana odată cu căsătoria. Deși regina Elisabeta a II-a era de acord ca aceasta să-și păstreze titulatura de Alteță Regală, Charles nu a vrut asta și prin urmare i l-a luat.

După divorț, mama prinților William și Harry a devenit Diana, prințesă de Wales, iar protocolul cerea să facă reverență în fața tuturor membrilor familiei regale, inclusiv în fața propriilor fii.

În cartea sa A Royal Duty, Paul Burrell, majordomul Dianei și prietenul apropiat al prințesei, a povestit un moment emoționant când prințul William i-a promis mamei sale că îi va da înapoi titlul de Alteță Regală. ”Mami, nu-ți face griji, când voi fi rege ți-l voi da”, a spus acesta.

Conform lui Burrell, conversația a lăsat-o pe Diana în lacrimi.

Fostul majordom al Dianei a făcut mai multe dezvăluiri despre aceasta, dar și despre Familia Regală, de-a lungul timpului. Recent, Paul Burrell a spus că Meghan Markle reprezintă toate lucrurile de care se teme familia regală și că va provoca valuri în „iazul regal”.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ: Libertatea a intrat în posesia expertizei medico-legale într-un dosar tulburător. Omorâtă de infecții și mințită!


 

Urmărește-ne pe Google News