Defalcat, lefurile variază astfel:

  • Antrenor personal – în medie 3.500 de lei net pe lună
  • Instructor de înot – în medie 3.200 de lei net
  • Instructor fitness – în medie 3.000 de lei net
  • Profesor balet – în medie 3.000 de lei net
  • Instructor de dans – în medie 3.000 de lei net

„Deși salariile de bază ale instructorilor nu sunt foarte mari, majoritatea angajaților pe astfel de poziții își rotunjesc veniturile prin intermediul sesiunilor particulare de antrenament și din comisioanele pentru clienții noi aduși, de care aceștia beneficiază. Astfel de joburi presupun un grad ridicat de responsabilitate și capacități de relaționare excelente, iar în funcție de preferințe, spre exemplu, instructorii de înot pot opta atât pentru un job în cadrul unei săli de sport care are și bazin de înot, cât și în diverse centre de natație”, spune Raluca Dumitra, șefa de marketing a eJobs România, cea mai mare platformă de recrutare de forță de muncă din țară.

„Angajatorii țin cont de experiența anterioară de lucru și de capacitatea de a interacționa cu oamenii, în special în cadrul centrelor unde există cursuri de înot pentru copii. De regulă, angajatorii preferă candidații cu studii superioare și cu diverse atestate sau certificări în domeniu. În cazul instructorilor de dans, aceștia au posibilitatea de a câștiga suplimentar în cadrul unor evenimente speciale, cursuri private sau spectacole”, punctează Dumitra.

23.000 de locuri de muncă

În acest moment, pe eJobs.ro sunt disponibile aproape 23.000 de locuri de muncă în România, dintre care peste 200 sunt dedicate celor care doresc să lucreze în domeniul Sport & Wellness.

Comparatorul de salarii funcționează pe baza datelor introduse de utilizatorii săi. Până în prezent peste 750.000 de specialiști și-au introdus veniturile.

Urmărește-ne pe Google News