DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Bani și Afaceri Acasa | Ştiri | Bani și Afaceri

Ce se întâmplă cu cele 60 de tone de aur depozitate de România la Londra. BNR: „Nu poate fi folosit în operațiunile Băncii Angliei”

« Înapoi la articol

Comentarii (8)

Delcatrans2015   •   11.09.2024, 22:39

Chiar credeți că se va mai întoarce vreodată în România? Oare nu au învățat nimic,conducatorii țării? Ce dai de bunăvoie,este pietdut pe veci! Chiar nu exist un loc,de depozitare, in țaranoastră?,,Împăratul,, Isărescu, este stăpânul României.

    zerolevel   •   13.09.2024, 08:21

    Delcatrans2015   •  11.09.2024, 22:39

    Chiar credeți că se va mai întoarce vreodată în România? Oare nu au învățat nimic,conducatorii țării? Ce dai de bunăvoie,este pietdut pe veci! Chiar nu exist un loc,de depozitare, in țaranoastră?,,Împăratul,, Isărescu, este stăpânul României.

    Tu înțelegi din sistemul bancar cam cât intelege Sosoaca din a fi om civilizat

dorusan   •   11.09.2024, 22:10

Nu mai comentati aiurea. Londra e centrul global pentru trading cu aur. Prin custodia aurului romanesc acolo ei susțin rezerva bancii centrale și stabilitatea financiara internațională. Se oferă astfel BNR-ului access la lichiditatea pietei de aur din Londra.

Capoda   •   11.09.2024, 20:45

Sunteti siguri ca mai apartine Ro.aniei ?Ce garantii aveti ?

    zerolevel   •   13.09.2024, 08:22

    Capoda   •  11.09.2024, 20:45

    Sunteti siguri ca mai apartine Ro.aniei ?Ce garantii aveti ?

    Garanții de cultură generală. Fix ce tu nu ai

parpalache   •   11.09.2024, 19:35

Parca in timpul lui Dragnea erau 105 tone-acolo?Și cica nu „renteaza”sa fie repatriat!Din cauza...costurilor de transport cica!Dar unde este depozitat?O fi pe Luna?Și e cea mai mare prostie sa dai leului sa-ți pazeasca mâncarea!In 1941-- UK a blocat fondurile cetațenilor români depozitate acolo(vreo 40 de milioane de lire sterline)-pe motiv ca România era in razboi alaturi de Germania nazista!Dar dupa razboi-cu toate ca se semnase Tratatul de Pace de la Paris-fondurile au ramas tot...blocate!Motivul:Cica in România nu era democrație(deși deponenții renunțasera la cetațenia româna)!In fine a venit„revoluția”-ba am devenit și „aliați”!Intrebare:Oare s-or fi deblocat fondurile alea?!

Senator2024   •   11.09.2024, 17:36

Minciuni minciuni și iar minciuni... Acel aur nu va fi înapoiat niciodată în România .. Cu acel aur ați putea construi fabrici în zone unde oamenii nu beneficiază de locuri de munca, ați putea face export, nu import.. Oamenii vor avea locuri de munca și nu vor fi nevoiți sa slugareasca străinii.... Ceaușescu a fost singurul conducător care va scăpat de datorii, va oferit case și locuri de munca... După el politicienii au vândut și înstrăinat totul inclusiv populația României au făcut în asa fel ca romanii sa ajungă sa slugareasca strainii.. Aurul la englezi, terenurile agricole la nemți, pădurile la austrieci și tot asa pana nu a rămas nimic....poti sai faci corupți și mincinoși în fata pt ca pe ei nu ii interesează deoarece și-au umplut visteriile pt ei și pt încă vreo patru generații....

NicolaeS   •   11.09.2024, 16:30

Ar fi interesant de aflat care sunt cele 30 de tari. Cate tari din cele numite super puteri au aurul in alta tara ? Nu ne-am lecuit cu Tezaurul depozitat la rusi pe care nu o sa-l mai vedem niciodata. In caz extrem credeti ca Londra se va inghesui sa ne dea aurul inapoi ? Tot fraierii altora am ramas. Ce, noi nu avem munti, mine dezafectate pe care sa le transformam in adevarate fortarete ? Nu, noi mai bine dam aurul de bunavoie. Fara lupta, fara varsare de sange.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close