A fost arsă cu țigara în repetate rânduri, i s-a turnat acid sulfuric pe față și a fost aruncată de la geam de bunica ei. Kassandra a trecut prin multe greutăți până să ajungă în familia lui Iosif Rotariu. Acum, fata are 17 ani și merge la liceu, unde are rezultate foarte bune la învățătură.

Diagnosticată cu osteomielită, o afecțiune gravă care distruge articulațiile, fiica adoptivă a lui Iosif Rotariu a suferit până acum 50 de operații și nu este nici acum recuperată în totalitate.

În curând, Kassandra va ajunge din nou pe masa de operație. Fostul fotbalist a spus că intervenția va avea loc în funcție de părerea medicilor și rezultatul analizelor.

„Kassandra este bine acum. Este la școală, merge în fiecare zi, ultima sa medie generală a fost de 9,64. Sunt tare mândru de ea. Acum așteptăm luna noiembrie, pentru că trebuie să meargă la un control în Franța și să vedem ce spun medicii, dacă o să îi pună proteza definitivă la piciorul stâng sau nu.

Totul în funcție de ce zic analizele. Asta pentru că piciorul trebuie să se oprească din creștere. Vedem la fața locului. Nici nu mai știu a câta operație este. Cred că a 50-a intervenție. Sincer, vreau să vă zic că am pierdut și numărul lor”, a declarat Iosif Rotariu, pentru Click!

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Ce spune Iosif Rotariu despre Romina, fata cea mare

Romina Rotariu, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, a fost condamnată în anul 2019 la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare. Decizia a aparținut magistraților Curții de Apel Timișoara. Romina Rotariu a fost găsită vinovată de comiterea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi de purtare abuzivă.

 „Fiica mea este bine. Are copil, este în concediu de creștere a bebelușului. Probabil s-au întâmplat acele lucru din cauză că este bolnavă de diabet și dependentă de insulină. Cred că din cauza acestor probleme de sănătate au existat toate aceste lucruri. Dar nu îmi doresc să vorbesc prea mult despre acest subiect”, a mai declarat Iosif Rotariu, pentru sursa mai sus menționată.

Urmărește-ne pe Google News