Liderul PNL nu l-a menajat deloc pe contracadidatul său, despre care a afirmat că ar fi pus interesele PSD-ului pe primul loc, în loc să încerce să fie mai sensibil la problemele cu care, de ani buni, se confruntă poporul român.

„Ce mă diferenţiază de Marcel Ciolacu este o chestiune la care se răspunde foarte simplu: el şi-a servit partidul, eu mi-am servit ţara. Cred că este un plus faţă de oricare candidat pentru că toată viaţa mea profesională, am ajuns în politică după aproape 40 de ani de activitate profesională şi nu am făcut nimic altceva decât învăţ să iubesc decât am crezut vreodată că pot să iubesc România, să lucrez cu oamenii şi să fac în aşa fel încât să fac tot ceea ce îmi stă omeneşte cu putinţă să facă ceea ce trebuie pentru oameni”, a declarat Nicolae Ciucă, întrebat despre contracandidatul său de la PSD.

„Geoană nu este independent, este membru PSD”

Nicolae Ciucă nu l-a uitat nici pe Mircea Geoană, despre care a precizat că nu este, sub nicio formă, candidat independent.

„Domnia sa a fost preşedintele PSD pentru cinci ani. Este un membru al PSD, nu poate fi independent (..) atâta timp cât a fost timp de cinci ani preşedintele PSD”, a subliniat liderul PNL.

„Lasconi are o activitate care ridică semne de întrebare”

Despre Elena Lasconi, Nicolae Ciucă a spus că „are o activitate care în ultima perioadă de timp ridică anumite semne de întrebare”.

„Cel puţin a avut câteva declaraţii legate de românii din diaspora care au plecat din ţară doar pentru că li s-a părut mai facil să cumpere un bilet decât să rămână în ţară. Eu cred că românii din diaspora merită respectul şi consideraţia noastră pentru că nu au plecat de bine, au plecat pentru că şi-au găsit o viaţă mai bună în diaspora şi au avut o contribuţie în dezvoltarea României”, a spus liderul liberal.

În schimb, când a venit vorba de George Simion, Nicolae Ciucă a declarat că nu poate să facă o comparație cu liderul AUR.

„Suntem din generaţii diferte, avem viziuni diferite şi politic suntem totalemente pe axe care nu au nicio convergenţă”, a precizat Ciucă.

Urmărește-ne pe Google News