DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Ce spune Nicolae Ciucă că îl diferențiază de Marcel Ciolacu: „El şi-a servit partidul, eu mi-am servit ţara”

« Înapoi la articol

Comentarii (9)

parpalache   •   19.09.2024, 10:08

Toa general!Permiteți sa raportez:Regulamentul zice ca numai atunci când este laudat de superiori(„foarte bine tovarașu...”militarul ia poziție de drepți,bate trei pași de defilare și scandeaza:„Servesc patria”!Pe dvs.ce superiori v-au laudat?!

HOPAHPO   •   19.09.2024, 09:12

"El şi-a servit partidul, eu mi-am servit ţara”Cata nesimtire. Daca v ati "servit tara " nu a ti facut o gratis , a ti facut o pentru foarte multi bani .Si nu in ultimul rand v ati facut datoria , adica fiecare a servit tara in functie de meseria care o are si pentru care fiecare dintre noi am fost platiti .Ciolacu a intrat in partid si pupund mana tatucului a putut sa urce scara fara multe probleme , mai ales ca s a declarat revolutionar . Si asa a ajuns sa ocupe posturi care nu sunt pe masura lui , dar lingand blidele cu ardoare se poate . La fel si Ciuca , care daca era pe vremea lui Ceausescu inca lustruia cizmele superiorilor . Ma intreb cun a reusit sa termine Academia .Nici unul dintre ei nu stiu sa dialogheze , sa tina un discurs , sau sa lege mai multe fraze .Ciuca a inceput sa si aminteasca de copilarie cand mana caprele pe imas , iar Ciolacu cand taicasau,l a manat la munca , ca de facultate ce sa zic , banul sa traiasca .Si Basescu a fost mai bun decat ei O zi buna

Realist2023   •   19.09.2024, 08:55

Nea Ciuca, baga-i-o p-asta lui lui Ciolacu: "-In timp ce eu serveam tara, el servea covrigi !"

tomitan   •   19.09.2024, 07:45

1.Ha! Unul si-a servit tara,altul partidul si amândoi il servesc pe Iohannis.Sunt curios daca proiectul de lege facut special ptr Iohannis ,ca sa-l faca senator va trece la vot.Vreau să vad daca partidul care in opinia lui Iohannis trebuia sa dispara ,il va ajuta.Daca va trece cu voturile lor ,va fi umilinta suprema ptr PSD. 2.Lasconi a gresit ptr ca nu a explicat " că e mai ușor sa-ti cumperi un bilet de tren".E vorba ca noi românii nu stam sa luptam ,ne resemnam repede precum ciobanasul din Miorita.Cei din diaspora au plecat din cauza politicienilor corupti.Ideea este de ce n-au iesit la vot ,ca sa schimbe ceva.Cetățenii detin cea mai puternica arma :dreptul de vot. Un vot masiv impotriva partidelor corupte ar zdruncina din temelii sistemul,ar schimba ceva. 3.Nu stiu pe cine are Geoana in spate dar un lucru este sigur: este No2 in NATO.Seful lui Nicu Mos Teaca nici portar la NATO sau UE nu a ajuns.Si-a trimis ordonanta sa cerseasca niste voturi ca sa devina senator mioritic.

gavrildragan   •   19.09.2024, 06:47

Pe cine nu,l lași să moară nu te lasă să trăiești!

prodanka   •   19.09.2024, 01:19

Pe noi, cine ne servește? Se pare că avem numai chelneri candidați la președenție.

lustin   •   19.09.2024, 00:52

Maia Sandu de ce oare nu candideaza?

XhX13   •   18.09.2024, 21:50

Diaspora i miroase ca sunt niște boși chetari!

MAMIRA   •   18.09.2024, 21:12

...."eu mi-am servit ţara".?...asta este problema noastra...liderii nu sunt capabili sa faca diferenta intre interesul national...si interesul altora.... Ce interes a avut Romania in Irak?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close