A fost pusă să şteargă mese

Dar până să atingă succesul, Andreea a avut de înfruntat ostilitatea cu care sunt trataţi imigranţii. Acum aproape zece ani, când a ajuns în Dubai, semnase un contract pentru a lucra ca hostess, dar la locul cu pricina s-a trezit că patronul o obligă să şteargă mese.
Românca s-a revoltat, motiv pentru care s-a ales cu paşaportul confiscat. S-a luptat din greu pentru drepturile ei, iar în scurt timp a început să se bucure din plin de rezultate: a reuşit să pătrundă în lumea modei, unde este foarte apreciată.
“Ador muzica, limba şi cultura arăbească. Oamenii de aici sunt cuceriţi când le vorbesc în limba lor. Povestea mea e cu atât mai incredibilă, cu cât acum câţiva ani era să mă las înduplecată de mama, care îmi zicea: «Ce să cauţi tu acolo, unde oamenii se roagă de cinci ori pe zi şi se îmbracă în cearceafuri?! ». Iar acum, aproape că mă identific cu ei şi cultura lor”, adaugă tânăra în vârstă de 30 de ani.

I se oferă 5.000 de dolari pe două zile

Pe lângă reclamele în care apare pe bandă rulantă, Andreea Zoia a avut contracte de imagine cu branduri precum Emirates Airlines sau Cruciani. Cochetează şi cu actoria, reuşind să joace deja în trei filme de scurtmetraj şi două piese de teatru.
De asemenea, a filmat pentru mai multe episoade din serialul de succes “Tânăr şi neliniştit”. “Cea mai mare excentricitate pe care mi-am permis-o în ultima vreme a fost să refuz un job de două zile, pentru care aş fi primit 5.000 de dolari. S-a suprapus cu un curs de yoga retreat, pe care nu am vrut să îl ratez”, ne mărturiseşte.
Mai nou, “antrenează” tinere cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani să devină modele, iar proiectul său de suflet este o viitoare televiziune online.

Urmărește-ne pe Google News