În vârstă de doar 29 de ani, Ioana Georgescu a depus, recent, jurământul la Căminul Cultural din Călinești.

„Cu bucurie am fost astăzi prezent la Călinești, împreună cu senatorul Cristina Mariana Stocheci, acolo unde Ioana Georgescu – primar Călinești, cel mai tânăr primar din Argeș a depus jurământul de învestitură în funcţie. La numai 29 de ani, ea a preluat conducerea destinelor celei mai mari comune din județul Argeș, Călineștiul înregistrând peste 10.000 de locuitori!”, a transmis Adrian Bughiu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș.

La eveniment au fost prezenți angajați ai Primăriei, oameni de rând, dar și alți edili din județ. Nu a lipsit nici Excelența Sa, dr. Mihai Stuparu, ambasadorul României în Republica Arabă Egipt.

Anunțul lui Adrian Bughiu, vicepreședintele CJ

Ioana Georgescu se află la prima experiență administrativă, dar cetățenii din Călinești au mare încredere în ea.

„Vreau să îi mulțumesc și lui Mihai Georgescu care a fost un primar destoinic și acest lucru s-a văzut și în investițiile care au fost făcute în acești patru ani. Este evident că de când domnia sa a asigurat managementul acestei localități lucrurile s-au schimbat vizibil în bine, iar acum misiunea de a asigura continuitatea acestei dezvoltări îi revine Ioanei Georgescu. Sunt convins că împreună vor face echipă bună pentru comunitatea din Călinești”, a adăugat vicepreședintele CJ Argeș, Adrian Bughiu.

În ultimii patru ani, Consiliul Județean Argeș a alocat peste 2,5 milioane lei, fonduri care au fost investite de Primărie Călinești în modernizarea comunei.

Urmărește-ne pe Google News