DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Consilierii apropiați ai lui Joe Biden, acuzați că au ascuns amploarea declinului președintelui: „La G7, era evident că era bătrân”

« Înapoi la articol

Comentarii (7)

Moisture   •   12.07.2024, 12:50

Ca si o completare: articolul spune: "Biden a insistat că nu se retrage, iar regulile partidului fac aproape imposibil ca altcineva să câştige nominalizarea la Convenţia Naţională Democrată din august, dacă el nu renunță.".De ce SUA vorbeste despre dictatori, si autocratii, daca numai 2 partide au dreptul strict sa aleaga pe cine vor?De Robert Kenedy JR independent, nimic absolut nimic in presa lor, sau ca si alternativa la Biden?(RK Jr vrea sa inchida NATO, sa nu mai dea putere Pentagonului si a industriei militare, deci va dati seama de ce este ignorat) ....Iar altor candidati din partidul democat sau republican le este complet interzis sa candideze?????? Asta nu se numeste O DICTATURA DE PARTID????? ASTA NU SE NUMESTE AUTOCRATIE DE PARTID? Deci, ce inseamna DICTATURA PANA LA URMA?La unii e de condamnat, in SUA, e normal, ca partidul democrat sa decida doar o persoana ca presedinte, cum doreste el si sponsorii din spate.....Really???

Moisture   •   12.07.2024, 11:49

Da, acum arunca vina pe consilieri.Ce simplu e sa arunci vina pe cineva cand vrei sa musamalizezi o intreaga realitate: Presedintii(cel putin in SUA) sunt niste reprezentanti alesi de comun acord intre partidul de care apartin si super-sponsorii acelor partide/canditati.Fara acele persoane private care le sponsorizeaza existenta aceste partide democrate si republicane ar avea 0 imagine publica.Deci, pana la urma, cine controleaza SUA, avand in vedere sutele de milioane de dolari pe care partidele le primesc din spatiul privat american???Cand o companie ca Lockheed sponsorizeaza un partid cu zeci de milioane de dolari, ce face acel candidat pentru acea companie privata de armament ca Lockheed? Le creste taxarea? creste inspectiile in fabrici? obliga compania sa creasca salariile angajatilor? Sau....creeaza un razboi ca acea firma sa aibe profit si le scade taxele catre stat?Ce ar putea fi mai logic?

JoeBlackrock   •   12.07.2024, 09:46

Minciuni, se simte mai bine ca niciodata si-l vor invinge pe dictatorul ala de Zelenski bineinteles si cu ajutorul vicepresedintelui D. Trump.

Horea33   •   12.07.2024, 07:41

Sănătate ție și familiei tale, doamna ziarista!

Horea33   •   12.07.2024, 06:50

Da, siiiiigur, trebuie consilieri autorizați în senilitate să spună că moșu-i cu vaca! Cine are trei neuroni funcționali în plus față de cei responsabili cu mâncatul, băutul și partea cealaltă, își dă seama de cum deschide moșul gura că-i în lumea lui!

ciobanudorin_2006   •   12.07.2024, 06:36

Ca de obicei cei mărunți își asuma prea mult și de aici pb care ne privesc pe toți.

gigiladrea   •   12.07.2024, 00:44

"regulile partidului fac aproape imposibil ca altcineva să câştige nominalizarea dacă el nu renunță" ? putin si xi ar fi invidiosi pe regulile astea

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close