Ben trebuia să aibă grijă de o insulă de vis, pentru salariul de 150 de dolari australieni pe an. Credea că o să aibă parte de o experienţă extraordinară, că o să fie cel mai fericit angajat de pe pământ, dar jobul ideal i-a distrus viaţa.
Britanicul a ajuns pe insula Hamilton şi credea că a ajuns într-un colţ de rai. Putea să înoate, să lenevească la soare, să viziteze locuri pustii de o frumuseţe răpitoare… Dar visul frumos s-a năruit repede, deoarece Ben a ajuns să realizeze că jobul este extrem de obositor, munca fizică nu i-a priit nici ea.
Şi iubita lui s-a despărţit de el, deoarece nu îi plăcea să stea pe insula pustie şi nici o relaţie la distanţă nu îi surâdea.
La un moment dat, când făcea scufundări a simţit o înţepătură. Pentru că nu a văzut nici o vietate în jurul său a crezut că i s-a părut, dar apoi când a început să se simtă rău a descoperit că se atinsese de o meduză periculoasă, care era prea mică pentru a o vedea… cât o unghie de la degete.
În mare, Ben regretă că a acceptat jobul ideal, dar până la urmă, a câştigat nişte bani, acum are o iubită nouă şi vrea să plece într-o expediţie în Asia, astfel încât încet, încet, viaţa lui intră pe un făgaş mai fericit.
Şi un cuplu de români a participat la concurs.

Urmărește-ne pe Google News