În urmă cu câțiva ani, cotidianul italian Libero, citat de B1 TV, arăta că „aproape toate” angajatele sunt românce.

Julius Sterzel, purtătorul de cuvânt al Parchetului din Düsseldorf, a confirmat „că autoritatea noastră a confiscat proprietatea”. Proprietarii nu au voie să vândă sau să dispună de active în niciun fel.

Hotărârea judecătoriei, emisă la cererea procurorului, este o măsură provizorie. Bunurile pot fi confiscate definitiv numai după o hotărâre judecătorească.

În martie 2021, o companie germană a achiziționat casa de toleranță pentru 11 milioane de euro. În spatele achiziției se aflau membri ai unui grup de contrabandă care aducea chinezi bogați în Germania de ani întregi.

În aprilie, 1.000 de ofițeri ai poliției federale au luat cu asalt vilele avocaților, experților fiscali, antreprenorilor și funcționarilor suspectați că ar fi fost membri ai grupului.

Pentru traficul ilegal cu permise de ședere și pașapoarte, contrabandiștii cereau până la 360.000 de euro de persoană.

Presupușii șefi ai rețelei sunt avocații Johannes D. și complicele lui, Claus B, care ar fi menținut numeroase contacte în politica locală, statală și federală, în calitate de lobbyist.

„Mafia chineză”, implicată

Potrivit documentelor interne, el a jucat un rol central în cumpărarea bordelului. Acționa în numele unei femei din Beijing, Jing Ju, o interfață a cărei companie a fost înscrisă în cartea funciară drept cumpărătoare.

În cadrul anchetei, ai mulți membri ai rețelei de contrabandă și politicieni pe care i-au mituit au dat declarații la poliție.

Jens Bröker, șeful personalului din administrația districtuală Düren, a recunoscut că a primit mită în șase cifre de la contrabandiști.

Potrivit Bild, anchetatorii germani suspectează ca în spatele grupului se află membri ai mafiei sau chiar spioni. Aceștia au nevoie de bordel pentru a spăla bani sau pentru a recruta informatori. Prețul real al bordelului „Pascha” ar fi fost de doar la 5-6 milioane de euro.

Se bănuiește că acest etajul 9, „un etaj discret”, este folosit de agenții secreți chinezi pentru a recruta noi spioni în Germania.

„Reducerea pentru spioni, valabilă pentru toată lumea”

Bordelul a răspuns acuzațiilor pe rețelele de socializare într-o notă ironică: „Reducerea noastră pentru spioni este acum valabilă pentru toată lumea”.

Deschis în 1972, „Pascha” este considerat cel mai mare bordel din Europa. Clădirea luminată în roz are 11 etaje și 9.000 de metri pătrați. Aproximativ 120 de escorte lucrează și au o mie de clienți pe zi.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 1

Fondatorul Hermann Müller a fost condamnat la 3 ani de închisoare, în septembrie 2017, pentru evaziune fiscală.

  • 2002 este anul în care a fost adoptată Legea Prostituției în Germania. De atunci, există dreptul la remunerație legală ca lucrător sexual. În plus, poți încheia un contract de muncă și astfel ai acces și la sistemul de asigurări sociale.

„Fetele continuă să lucreze”

Când a fost întrebat despre sechestru, șeful bordelului. André Wienstroth. a spus: „Eu continuu să plătesc chiria proprietarului în același cont. Fetele continuă să lucreze”.

Auzisem doar că procuratura a închis cartea funciară din moment ce suspiciunile nu au fost confirmate și că dosarul va fi din nou deschis.

Scopul Parchetului este să aștepte un eventual proces împotriva bandei „chinezești” și apoi să solicite instanței confiscarea bunurilor.

Potrivit unei anchete a ziarului britanic The Telegraph, în toată Germania sunt 400.000 de prostituate care au, zilnic, peste un milion de clienți.

În urmă cu câțiva ani, publicația italiană Libero a scris că „aproape toate prostituatele de la cel mai mare bordel din lume sunt românce”. „Veniți la noi, totul este extrem de sigur”, transmiteau cei de la „Pascha”.

Jurnaliștii italieni au vrut să afle dacă refugiații din Orientul Mijlociu apelează la serviciile prostituatelor din Köln și dacă s-au înregistrat plângeri în urma comportamentului acestora.

Ce islamism, ce agresiuni sexuale? Aici nu știm nimic despre așa ceva. Veniți fără teamă! Veți vedea că vă veți distra. Nu vă faceți griji, fetele noastre sunt foarte frumoase, aproape toate românce.

Foto: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News