În mod cu totul remarcabil, dispozitivul este complet funcțional, cu un ecran tactil, aplicații, cameră de lucru, lanternă de 400 de wați, port de încărcare și multe altele. 

Potrivit fanului tehnologiei, cunoscut și sub numele de Mrwhosetheboss, acesta a petrecut mai mult de trei luni construind dispozitivul, care este o versiune extinsă a unui iPhone 15 Pro Max. 

„Fiecare componentă a telefonului trebuie să fie complet funcțională, ecranul, camerele, difuzoarele, chiar și butoanele. Nu am cum să-l măsoare exact, dar acest iPhone cântărește între 150 și 200 de kilograme, în parte datorită aluminiului”, a transmis Arun Maini. 

Acesta le-a promis urmăritorilor săi că va construi cel mai mare iPhone dacă numărul de abonați YouTube îl depășește pe cel al Apple. (Numărul de abonați YouTube al Apple este de 19,3 milioane, în timp ce Maini l-a depășit, ajungând la 19,4 milioane).

Respectându-și promisiunea, Arun Maini a lucrat cu Matthew Perks (cunoscut sub numele de @DIYperks) pentru a realiza versiunea lor extinsă a iPhone 15 Pro Max, care cântărește 221 de grame.

Produsul finit este atât de mare – de peste 12 ori mai mare decât originalul – încât trebuie transportat pe un suport rulabil.  

Dispune de un televizor OLED de 88 de inchi pentru afișarea pe ecran, care este complet operațional ca ecran tactil, la fel ca orice smartphone. 

Este capabil să deschidă aplicații, să efectueze apeluri telefonice și video, să redea videoclipuri, să pună muzică și chiar să facă selfie-uri. De asemenea, are camere digitale portabile.

Potrivit realizatorului acestui IPhone gigant, sistemul de camere al aparatului este capabil de o calitate video și un zoom mai bun, precum și un câmp vizual mai larg. 

„Celălalt beneficiu al unui telefon de mărimea a două ființe umane este că această cameră selfie poate vedea întreaga stradă”, a declarat Arun Maini.

El a început să încarce conținut pe YouTube în 2011 și de atunci a strâns o mulțime de urmăritori datorită recenziilor sale tehnice. 

Nu este clar ce se va întâmpla cu creația sa mamut acum, deși cu siguranță nu va apărea pe rafturi prea curând.  

Captură video

Urmărește-ne pe Google News