În imaginile difuzate de agenția Truha, filiala, Harkov, sugarul este în regulă, deși casa familiei lui a fost pusă la pământ.

Părinții au povestit, în timpul bombardamentului, s-au refugiat în baie, pe podea, lângă un perete solid, ghemuiți pe genunchi și coate. Au protejat coșulețul celui mic cu trupurile lor.

Cel puțin patru persoane au fost ucise și nouă au fost rănite, în timp ce 10 au fost salvate din dărâmături, au declarat serviciile de urgență locale, citate de CNN.

Autoritățile au transmis că zonele centrale ale Harkovului, al doilea oraș ca mărime al Ucrainei, nord-estul țării, au continuat să fie supuse unor „bombardamente masive” miercuri, iar stingerea incendiilor provocate este „în desfășurare”.

Trei morți și șase răniți, după atacurile de la Jîtomîr

Pe de altă parte, atacul cu rachete asupra orașului Jîtomîr, sudul Ucrainei, a ucis trei persoane și a rănit alte 16, inclusiv șapte copii, a transmis Serviciul de Stat de Urgență din regiune.

Potrivit raportului, 12 persoane au fost salvate, inclusiv șase copii care s-au ascuns la subsol în timpul exploziilor.

În urma atacului, zece case au fost distruse sau avariate. Exploziile au afectat și clădirile Spitalului Orășenesc nr. 2.

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul din Ucraina, declanșat de Rusia

Urmărește-ne pe Google News