Mazda 2

Noua generaţie a lui Mazda 2 va ajunge pe piaţa din România în prima parte a acestui an şi va avea un preţ de pornire de 10.990 de euro cu TVA inclus. Cel mai mic produs al niponilor va alinia la start patru versiuni de motorizări, dintre care trei vor fi pe benzină. Toate propulsoarele au cilindree de 1,5 litri şi promit un consum scăzut de carburant.

Skoda Fabia

Modelul ceh de clasă mică a ajuns la cea de-a treia generaţie, iar semnele de maturitate se văd. Skoda va amplasa sub capotă doar motorizări Euro 6, trei pe benzină şi patru diesel, cu puteri cuprinse între 60 CP şi 110 CP. Aşa cum ne-a obişnuit, Fabia va fi spaţioasă la interior şi va propune un tren de rulare foarte elastic, ce va favoriza confortul.

Volkswagen Passat

Volkswagen Passat, modelul- etalon al producătorului german, a ajuns la a opta generaţie. În România, Passat are un preţ de pornire de 22.398 de euro cu TVA inclus. Pentru această sumă, clienţii vor primi varianta cu motorul de 1,4 litri pe benzină de 125 CP, în versiunea de echipare Trendline.

Opel Corsa

Opel Corsa, unul din cele mai de succes produse din Russelsheim, a ajuns la a cincea generaţie. Noul Corsa va avea un preţ de pornire pe piaţa din România de 10.850 de euro cu TVA inclus. Pentru această sumă, clienţii vor primi versiunea în trei uşi a modelului german, în varianta de echipare Selection cu motorul de 1,2 litri benzină şi 70 CP. Prima versiune diesel pleacă de la 13.950 de euro cu TVA inclus.

Urmărește-ne pe Google News