Astfel, jurnalista Mara Bănică a postat un mesaj, în mediul online, imediat după ce Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare.

„L-au eliberat pe Borcea, ceea ce mă determină să cred că multe clinici de inseminare in vitro vor intra în insolvență…”, a comentat jurnalista Mara Bănică pe contul său de socializare.

Și tot pe Facebook, a apărut o fotografie cu un mesaj „amenințător” la adresa soțiilor românilor, tot cu ocazia eliberării lui Borcea din închisoare, deși circulau mai muklte bancuri și înainte de acest moment. Cel mai cunoscut era acesta: „O femeie care a trecut pe lângă închisoarea lui Borcea a rămas gravidă”. Care apărea alături de și mai celebra fotografie – trucată, evident – în care o tânără face un test de sarcină, iar acesta îi indică pozitivitatea… într-un mode inedit: „Borcea was here/Borcea a fost aici”.

Foto: Facebook.com/Taranisme

viorelilisoi.ro chiar a oferit un TOP 10 al glumelor despre Borcea, înainte de eliberare:

1. Borcea face copii ca să nu creadă lumea că-i curvar.

2. Pentru Borcea femeile fără copii sunt virgine.

3. Borcea a luat Bac-ul cu greu, la 26 de ani, fiindcă nu știa decât tabla înmulțirii.

4. Valentina Pelinel s-a despărțit de Boureanu ca să se cupleze cu Tăureanu.

5. Gardienii susțin că n-au simțit-o pe Valentina când a pătruns în celula lui Borcea pentru că manechinele au mers de pisică.

6. O avocată curajoasă a stat lângă Borcea cu trompele nelegate.

7. Congresul Mondial de Medicină a cerut redefinirea noțiunii de „penis captivus“.

8. Borcea susține că nu e deloc imoral să facă un copil cu amanta în timpul căsătoriei pentru că de fapt face un copil cu viitoarea nevastă în timp ce e căsătorit cu fosta amantă.

9. Chinezii de la un parc de urși Panda i-au ceut lui Borcea să scrie o carte despre reproducerea în captivitate.

10. Borcea nu se uită la reclamele pentru prezervative fiindcă nu-i plac filmele de groază.

Evident, nici colegii de la „Times New Roman” nu puteau să rateze momentul și au scris că „Nenorocirile se ţin lanţ în ultimele zile!”

„Nenorocirile se ţin lanţ în ultimele zile! La scurt timp după inundaţiile care au afectat o bună parte din ţară, eliberarea lui Cristi Borcea îi pune din nou pe jar pe meteorologi.

Pentru prevenirea populaţiei, specialiştii ANM au instituit codul roşu de sex sălbatic, cu erecţii record, de până la 65 cm, în Capitală şi 14 judeţe din ţară, începând cu orele 20:00.


„S-a acumulat foarte multă presiune în zona penitenciarului Jilava, era inevitabil ca Borcea să se reverse, dar încă nu ştim exact care va fi traseul acestuia. Putem presupune că merge la mare, aşadar Dobrogea ar putea fi prima răvăşită, dar şi Valea Prahovei, cu toate pensiunile şi hotelurile, e complet expusă la o tăvăleală furibundă. În cel mai rău caz, frontul atmosferic de sex total se va suprapune cu cel de sex orizontal, atunci am putea asista la un sex cu motoare verticale d-alea supranaturale. Pe scurt, nu scapă nimeni, nici animalele, nici culturile agricole”, spune Decebal Popescu, meteorolog. Vezi aici cea mai fericită situație, în acest caz.

Oricum, Borcea abia a ieșit din închisoare… așa că suntem convinși că imaginația românilor va lucra din plin, în zilele următoare, când glumele după eliberarea fostului șef de la Dinamo se vor înmulți…

Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare, după aproape patru ani și jumătate petrecuți în spatele gratiilor. Omul de afaceri fusese condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor.

Iată și primele declarații ale lui Cristi Borcea după ce a fost eliberat din închisoare. Fostul model Valentina Pelinel, actuala sa iubită, a fost nedezlipită de el. Cei doi sunt părinții unui băiețel pe nume Milan.

Nașul Gigi Becali a spus că – acum, după eliberare – finul său, Cristi Borcea “pleacă la o clinică să-și revină mental”.

Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu, care a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare, pentru ultraj.

La rândul său, Cristi Borcea a avut un mariaj cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa, care au împlinit 15 ani, anul acesta.

După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria.


Citește și: EXCLUSIV/Fiorosul Tolea Ciumac, ”îmblânzit” de copii. E antrenor de kempo și și-a dus ”gașca” la mare


 

Urmărește-ne pe Google News