Penseta cu led – www.dmail.ro, 28 de lei

Gata cu chinul! Cu o astfel de pensetă poţi scăpa de firele de păr nedorite fără să aprinzi toate becurile din casă şi fără să dai bani la cosmetică. Datorită ledului pe care îl are încorporat, penseta electronică te ajută să descoperi firele subţiri sau foarte mici. Funcţionează cu două baterii buton.

Vrei să fii divă? – Samsung, 690 de lei

Noul Samsung Diva S7070 ţi se asortează, indiferent dacă eşti o divă delicată sau una puternică şi cu atitudine, datorită carcasei albe sidefate şi a tastei ergonomice din cristal în formă de diamant, poziţionată sub ecranul telefonului. Şi cum o divă trebuie să fie fotografiată, mobilul dispune de o cameră de 3,2 MP prevăzută cu efecte speciale. Nici socializarea nu a fost uitată, aşa că telefonul te informează instant cu privire la activitatea prietenilor pe Facebook şi MySpace. Ca să fii în siguranţă, terminalul îţi oferă, la nevoie, opţiunea “SOS Message” sau apel fals.

Te răcoreşte instantaneu – www.dmail.ro, 25 de lei

Acest vaporizator te poate ajuta să suporţi mai uşor căldura sufocantă. Trebuie doar să-l încarci cu apă, să-l ţii în dreptul feţei şi să apeşi un buton. Răcoarea va veni o data cu jetul de vapori pe care îl va trimite spre tine. Alege culoarea care îţi place şi poartă-l mereu în geantă sau în maşină. Dimensiunile lui sunt 4,5×21 cm.

Pisicuţa antifirimituri – www.dmail.ro, 35 de lei

Are o formă simpatică şi este un obiect util, mai ales după ce termini de mâncat! O aşezi pe masă, apeşi pe un buton şi pisicuţa inteligentă va aspira toate firimiturile. Funcţionează cu 2 baterii mici AA 1,5 V şi are dimensiunile 7,5x16x7.

E laptop sau geantă-plic? – HP, 449 de euro

Vrei un laptop care să se asorteze cu ţinutele tale de vară? Ia-ţi un HP Mini 210 ediţie Vivienne Tam şi poartă-l pe post de plic. Are un display de 10 inch, procesor Intel Atom de 1,6 GHz, memorie RAM de 2 GB şi până la 320 GB spaţiu de stocare. Bateria rezistă 5,5 ore şi poţi folosi camera web pe post de oglindă. Laptopul are 2,5 cm grosime şi cântăreşte doar 1,2 kg.

Roboţelul care te ajută la curăţenie – Samsung, 1.599 de lei

Se numeşte NaviBot şi nu este un măturător de rând, ci un aspirator inteligent, care scanează încăperea şi ţine minte cum sunt aşezate obiectele în casă. Micuţul robot face singur curăţenie, indiferent de mărimea casei. Iar dacă nu este suficientă o încărcare pentru a termina treaba, micul aspirator se întoarce automat la sistemul de andocare, îşi reîncarcă bateriile, apoi reia treaba din locul unde a întrerupt-o. Şi nu face nimic de mântuială! Se pricepe să adune şi praful de pe la colţuri sau părul lăsat de animale. Mai mult, datorită senzorilor pe care îi are, NaviBot nu cade pe scări, nu se loveşte tare de obiecte şi nu se încurcă în cabluri.

Se poartă buburuzele

Sigur, nu e vorba de buburuze vii, ci de unele mult mai drăguţe, care ascund tehnologii complexe şi se pun pe birou. Poţi opta pentru: o cameră web cu rezoluţie video de 640×480 pixeli, 27 de efecte video, câmp vizual de 60 de grade, compatibilă Windows 98/ SE/ME/2000/XP/Vista; o boxă pe care o poţi conecta la PC, PDA, Playere MP3 şi MP4, CD ori iPod şi îţi asigură o autonomie de 3 ore după încărcare; un mouse optic de mare precizie, cu rezoluţie de 800 dpi, două butoane şi rotiţă scroll, compatibil Windows 98/SE/2000/ME/XP/Vista/7. Dar la cât de bine se asortează, parcă ţi le-ai dori pe toate, nu-i aşa?

Boxă, www.usbmania.ro, 57 de lei Mouse, www.usbmania.ro, 125 de lei Cameră web, www.usbmania.ro, 65 de lei

Prepară friptura pe verticală – www.dmail.ro, 696 de lei

Inspirat de bucătăria argentiniană, grătarul vertical te ajută să prepari carnea şi legumele mai sănătos, fără grăsimi. Grătarul are o putere de 2000 Watt şi dimensiunile: 46,5x35x25 cm.

Memoria de buzunar – www.emag.ro, 504,99 de lei

E mai mic decât o carte de identitate (1,2×6,2×8,7 cm), însă are o memorie de elefant. Acest hard disk extern Samsung are o capacitate de 250 GB, interfaţă USB 2.0, o greutate de 85 g şi “secret zone” pentru informaţiile “clasificate”.

Toate documentele sunt la mâna ta! – www.usbmania.ro, 155 de lei

Toată lumea îţi va lăuda brăţara din piele sau din silicon chiar înainte de a afla câte lucruri ascunde. Poţi păstra fără probleme în ea filme, muzică, documente şi fotografii dragi, pentru că are o memorie de 8 GB şi poate fi conectată prin USB la orice sistem Mac, Windows ME/2000/ XP sau Vista. Memory Stick-ul de la mâna ta are 20 cm lungime, e rezistent la şoc şi are garanţie pentru 1 milion de utilizări.

Ia-ţi muzica în mare! – www.dmail.ro, husă – 128 de lei căşti – 104 lei

De acum nu mai trebuie să-ţi laşi telefonul sau MP3 player-ul pe plajă când intri în apă! Îl poţi lua cu tine într-o husă impermeabilă, cu prindere pe braţ. Nu uita însă căştile anatomice, impermeabile, compatibile cu toate aparatele MP3 şi MP4.

Ce aer proaspăt e în maşină! – www.dmail.ro, 62 de lei

Îl conectezi la priza de 12 V a maşinii şi în câteva secunde simţi şi rezultatele. Micuţul ionizator purifică şi oxigenează aerul din maşină, scăpându-te de mirosurile de praf, de fum sau de benzină.

Un suc rece, vă rog! – www.usbmania.ro, 89 de lei

Ce dacă eşti la birou, în faţa calculatorului! Poţi avea la orice oră un suc rece la îndemână. Ai nevoie doar de un minifrigider cu conectare USB, care în cinci minute ajunge la 8,5 grade C. E perfect pentru cutiile de 330 ml, e compatibil cu orice sistem, are cablu de 1,2 m şi dimensiunile 9x9x19,4 cm.

Epilare? Cu plăcere! – Panasonic, 299 de lei

Ultimul model de epilator creat de Panasonic arată impecabil şi include 36 de discuri, protecţii pentru toate tipurile de piele şi chiar un dispozitiv pentru curăţarea călcâielor. Mai mult, atenuează durerea, pentru că poate fi utilizat cu spumă.

Tastatura flexibilă

Se pliază pe orice suprafaţă şi rezistă la apă, cafea, praf şi firimituri. În plus, această tastatură flexibilă din silicon e silenţioasă, plăcută la atingere, poate fi transportată fără probleme în geantă sau în rucsac, se spală uşor, cântăreşte doar 349 g şi e compatibilă cu orice system Windows 98/2000/ME ori XP.


www.usbmania.ro, 49 de lei

Urmărește-ne pe Google News