Noua ofertă culinară include atât preparate calde, cât și reci, disponibile exclusiv prin comandă în avans, cu cel puțin 24 de ore înainte de zbor, direct de pe site-ul oficial TAROM.
Chef Roxana Blenche a declarat că și-a dorit să creeze o experiență care să transforme zborul într-o „călătorie a simțurilor”.
„Mâncarea nu este doar despre gust, ci și despre emoție, despre momentele pe care le creează. Când am primit provocarea de a crea meniul in-flight pentru TAROM, am știut că trebuie să ofer pasagerilor o experiență autentică și care să transforme fiecare zbor într-o călătorie a simțurilor. Sper să se bucure de fiecare îmbucătură la fel de mult cum m-am bucurat eu să creez acest meniu!”, a transmis chef Roxana Blenche.

:contrast(8):quality(75)/https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2025/04/roxana-blenche.jpg)
Inițiativa face parte dintr-un efort mai amplu al TAROM de a îmbunătăți experiența pasagerilor, într-un moment dificil pentru compania națională aeriană.
Potrivit informațiilor recent publicate de Profit.ro, TAROM analizează o operațiune de divizare, ce implică mutarea activității de mentenanță într-o nouă entitate juridică, sub forma unui SRL.
Conform datelor financiare din 2023, TAROM a înregistrat pierderi de 87,1 milioane de lei, în ciuda unei cifre de afaceri de peste 1,25 miliarde de lei. Compania este deținută majoritar de Ministerul Transporturilor.