Femeia, care este stabilită în California, și-a făcut aproape 20 de operații ca să-și sculpteze trupul. Și-a scos șase coaste pentru a avea o talie incredibil de mică, și-a făcut patru implanturi cu silicon, labioplastie, blefaroplastii, a suferit o intervenție chirurgicală pentru ridicarea fundului, rinoplastie, și-a injectat obrajii, iar în iunie și-a făcut implant permanent în ochi pentru a schimba culoarea acestora.

Ea a mers până în India și a dat 6.000 de dolari ca să-și schimbe culoarea ochiilor din albastru în verde deschis. Însă, aceasta a recunoscut, zilele trecute, în cadrul unei emisiuni că obsesia ei pentru operațiile estetice  i-a ruinat viața amoroasă. Acestea îi țin viața ocupată și nu reușește să-și facă nici un iubit.

De aceeași părere este și Justin Jedlica, un american de 35 de ani, care a aruncat peste 370.000 de dolari să arate impecabil, precum păpușa Barbie Ken. Acesta susține că lui operațiile i-au distrus căsătoria de trei ani. Justin și Pixee spun că deși folosesc aplicații pentru întâlniri, nu au reușit să găsească pe nimeni special sau care să le înțeleagă obsesia.

Foto: Northfoto

Urmărește-ne pe Google News