Cinci femei au fost tinute prizoniere de liderul unei secte in Cehia. Ele au primit in tot acest timp doar apa, paine si o lingurita de miere seara.

Victimele erau infometate si agresate sexual

Liderul sectei, Jiri Adam, in varsta de 74 de ani, a fost arestat, fiind acuzat de sclavie si agresiuni sexuale. Politia interogheaza acum victimele, iar primele marturii arata ca Adam le-a obligat pe cele cinci femei sa construiasca o casa si o capela pentru el si sotia lui. Ele erau silite sa traiasca intr-un bordei, fara apa, cal-dura si curent electric. Iarna primeau paltoane vechi sa se inveleasca. Victimele erau obligate sa munceasca de dimineata pana seara pe podgoria liderului sectant. O a sasea femeie a murit, la numai cateva zile dupa ce a fost sechestrata, din cauza epuizarii si a malnutritiei. Politia ceha banuieste ca cele cinci victime au fost agresate sexual si fortate sa cedeze liderului sectei proprietatile si banii lor, insumand un milion de lire sterline. Dupa ce au fost eliberate, femeile au fost internate de urgenta intr-o clinica.

Fritzl, tatal incestuos

Austriacul Josef Fritzl si-a sechestrat fiica timp de 24 de ani, perioada in care, in urma violurilor, au rezultat 7 copii. Dintre acestia, sase mai sunt in viata.

Urmărește-ne pe Google News