„Cinci persoane au decedat şi o alta a fost grav rănită în urma unui grav accident rutier produs în această seară în localitatea Gelmar, aparţinătoare oraşului Geoagiu. Ajunşi la locul accidentului, pompierii Detaşamentului Orăştie au acţionat cu două echipaje de intervenţie şi unul de prim ajutor, iar la faţa locului au fost direcţionate şi echipaje de poliţie, jandarmi şi două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara”, a transmis ISU Hunedoara, relatează News.ro.

Sursa citată a precizat că s-a constatat că un autoturism a intrat într-un cap de pod, iar toţi cei 5 ocupanţi ai autovehiculului, bărbaţi, erau decedaţi.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcția Geoagiu spre Gelmar, a efectuat depășirea unui alt autoturism, a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod, acroșând, totodată și un biciclist, care se deplasa pe partea carosabilă, potrivit Servuspress.ro

„O altă persoană, un biciclist în vârstă de 15 ani, aflat în trafic, a fost rănită, iar o femeie a suferit un atac de panică. Ambulanţele SMURD şi ale S.A.J. au transportat persoanele rănite la spitalele din Orăştie şi Deva”, a informat ISU Hunedoara.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

FOTO: IPJ Hunedoara

Urmărește-ne pe Google News